Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 364 kJ / 565 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,71 g |
Tuky | 19,35 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 91,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře v ostré marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Y0x
Moje poznámka
Kuře v ostré marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Y0x
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 2 minutami
Pečená švestková povidla
Prakva před 28 minutami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 2 hodinami
Kuře na zelí
kimlo před 2 hodinami
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 3 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 5 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 5 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 5 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 15 hodinami
Tématické fráze:
ostre kure,
marinada na kuře,
ostrá marináda na kuře,
kure na ostro,
kuře ostré,
marinady na kuře,
kuře na prudko,
ostra marináda,
recept ostré kuře,
ostré marinády,
ostré kuře recept,
recept na ostré kuře,
kuře v ostře marinade,
kuře v marinádě,
ostré recepty,
kuře marináda kečup,
recept na palive kure,
ostré kuře na medu,
kuře na prutko,
extra marinády na kuře
Suroviny:
kuře,
koření country,
sůl,
pepř,
omáčka chilli sladká,
omáčka chilli pálivá,
hořčice,
kečup sladký,
med,
cibule,
bujón,
olej
Komentáře (3)