Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 316 kJ / 76 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,08 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Utopenci od Cvrndy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWnk
Moje poznámka
Utopenci od Cvrndy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWnk
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 19 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 22 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 14 minutami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 41 minutami
Pečená švestková povidla
perseus před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 3 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 4 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 4 hodinami
Tématické fráze:
utopenci recept,
recept na utopence,
jak dlouho nechat uležet utopence,
utopenci speciál,
jak dlouho nechat naložené utopence,
utopenci,
jak dlouho uležet utopence,
recept utopenci,
jak dlouho nechat utopence,
skvělí utopenci,
recepty na utopence,
utopenci v cervene omacce,
utopenci grilovací koření,
recepty utopenci,
co jsou cvrndy,
top recepty utopenci,
utopenci jak dlouho ulezet,
pikantni utopenci,
jak dlouho ulezet utopenci,
skvělé utepenci
Suroviny:
voda,
ocet,
cukr,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
pepř mletý,
špekáček,
paprika čerstvá červená,
koření grilovací,
hořčice,
cibule
Komentáře (12)
: