Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí líčka dušená na jalovci s dýní

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 12. 2012 20:10

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 662 kJ / 636 kcal
Bílkoviny116,68 g
Tuky7,46 g
Vláknina14,25 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 423 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy19,01 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Servírovala jsem s noky, ale byla by dobrá jen čerstvá bagetka.

Kdo nevlastní Pomalý hrnec, může samozřejmě připravit na sporáku - doporučuji vařit delší dobu - nechat jen probublávat.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

20. 12. 2012 22:37

maris:dneska dvoje líčka a já je neviděla nikdy ani z rychlíku;-)jak je vidět, je to oblíbená krmě a my neznáme ani její chuť, ale je to hovězí, tak to tak bude chutnat a já ti dávám krásný 11.bod:yes:

1974andrea 1974andrea

20. 12. 2012 22:35

Tak u nás by byla dýně, ovšem líčka nikoliv, sháněla jsem je v pondělí i v Makru a nebyly ani tam:-S Krásné maruško, celé:yes:

Jitkas

20. 12. 2012 22:30

Kasne jednoduche a urcite dobre,je tam vse,co mam rada!!

rebeka rebeka

20. 12. 2012 21:03

líčka nemám, už ne.. Hoakido taky ne..:-(:-( ale to je tááák hezké, že ti dávám bod a hold:-K;-):-):yes:

maris maris

20. 12. 2012 20:41

spagetka: spagi, já bych je radši nechala " probublávat " na malém stupni na sporáku, tu hodinu by to bylo určitě, asi i déle, ale myslím, že chuť je potom daleko lepší. ;-):-)

spagetka spagetka

20. 12. 2012 20:33

maris:Maru, mám dotaz, jelikož jsem si koupila víc těch líček, myslíš, že je nutné dělat to v tlakáči? PH nemám, jak dlouho podle tebe by to bylo v normálním hrnci . hodinu? V tlakáči teda stačilo bohatě 30 minut.......Zas je fakt že ušetřím elektriku, že?

brno

20. 12. 2012 20:32

Tak...a teď je ještě sehnat !.....:-//

maris maris

20. 12. 2012 20:23

Jikotka: když líčka nahradíš kližkou, nic tím nezkazíš;-):-)

maris maris

20. 12. 2012 20:22

spagetka: spagi, vyzkoušej, je to jednoduchý recept, ale výsledná chuť je moc dobrá / nám chutnalo:-8:-D /

Jikotka Jikotka

20. 12. 2012 20:20

:yes::yes::yes:,jo,ještě tak mít líčka ,ale vypadá to dobře a chutná jistě taky...pomaláč přece nemá chybu :-D:-D:-D:yes::yes::yes:

spagetka spagetka

20. 12. 2012 20:19

Maruš, no mňáááám, ukládám, líčka ještě kupuju zítra, jalovec mám dýni taky. Přesvědčila jsem se, že to je masínko prostě :-p:-p:-p:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: hovězí na jalovci hovězí líčka recept líčka s dýní hovězí líčka recepty na dusene hovezí v tlakaci hovezi na dyni hovezi licka v tlakaci dýně v pomalém hrnci hovězí na jalovci recept jak chutnaji licka marmelada z dýně z ph líčka v tlakáči hovězí a hokaido hovězí dýně jednoduchý recept-hovězí líčka hovězí s dýní hovezi licek recept - hovězí líčka hovezi licka na vine v pomalem hrnci hovězí s dýní hokaido

Suroviny: líčka hovězí, dýně hokkaido, mrkev, celer, petržel, jalovec, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, sůl, pepř mletý, máslo, olej olivový

TopRecepty.cz

Hovězí líčka dušená na jalovci s dýní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K9wn