Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 514 kJ / 601 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,00 g |
| Tuky | 31,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 220 mg |
| Sodík | 220 mg |
| Sůl | 0,52 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos na jarní cibulce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WoYg
Moje poznámka
Losos na jarní cibulce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WoYg
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 8 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 9 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 11 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 12 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 36 minutami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 2 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 2 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 3 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 3 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 4 hodinami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 4 hodinami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 5 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 6 hodinami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 7 hodinami
Tématické fráze:
losos recept,
losos recepty,
recept losos,
recept na lososa,
recepty losos,
recepty z lososa,
losos s jarni cibulkou,
losos jarní cibulka,
losos, recepty,
losos s jarní s cibulkou,
okoun nilský recepty,
recepty s lososem,
recepty na lososa,
losos na provensálském koření,
recept na jarní cibulce,
recepty na z lososa,
recepty- losos,
recepty losos s jarni cibulkou,
recept s lososem,
losos recept
Suroviny:
losos,
pepř citronový,
cibulka jarní,
šťáva citronová,
olej olivový,
brambory,
koření provensálské,
sůl
Komentáře (8)