Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 366 kJ / 88 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,74 g |
Tuky | 4,86 g |
Vláknina | 2,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 8,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehna po zbojnicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Kkl
Moje poznámka
Kuřecí stehna po zbojnicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Kkl
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 17 minutami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 12 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 13 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 13 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 13 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Medvidek před 21 minutami
Italská rajčatová polévka
Bohunka37 před 36 minutami
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 2 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 14 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 14 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 15 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 15 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 16 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 16 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 16 hodinami
Tématické fráze:
kuře na zbojnický způsob,
po zbojnicku,
maso po zbojnicku,
kuřecí stehna,
vepřové po zbojnicku,
pečené kuře po zbojnicku,
recepty kuřecí maso stehna,
recepty na kuřecí stehna,
kuřecí stehna recept,
vepřové maso po zbojnicku,
kuřecí na zbojnický způsob,
kuřecí stehna recepty,
kruti po zbojnicku,
vepřové na zbojnický způsob,
recept na kuřecí stehna,
kuřecí maso po zbojnicku,
kuřecí držátka,
recept kuřecí stehna s vepřového masa,
recepty na kuřecí horní stehna,
recet na kureci stehna
Suroviny:
stehno kuřecí,
klobása pikantní,
smetana ke šlehání,
hořčice,
česnek,
sůl,
pepř,
koření grilovací,
kmín celý
Komentáře (22)
Jani dobrota na talíři