Špenátovo-žampionové kostky
Tyto krásně vypadající řezy připravíme z piškotového těsta, které ochutíme špenátovým protlakem. Po upečení piškot rozřežeme na tři části a spojíme je náplní ze sýra, žampionů a zakysané smetany.
Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 389 kJ / 2 722 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,08 g |
Tuky | 178,80 g |
Vláknina | 18,58 g |
Cholesterol | 1,80 g |
Sodík | 5,17 g |
Sůl | 12,38 g |
Sacharidy | 86,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátovo-žampionové kostky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j67Y
Moje poznámka
Špenátovo-žampionové kostky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j67Y
Nejnovější recepty
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 18 minutami
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 1 hodinou
Dušená mrkev
Fitulka před 2 hodinami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 2 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 2 hodinami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 2 hodinami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Krkovice pečená na bramborech
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Vepřová kýta na zelenině
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
martianekk před 4 hodinami
Tématické fráze:
špenátovo palačinkový dort,
spenatovozampionova polevka,
g noci s žampionový krém,
nesmírná krása prezentace
Suroviny:
vejce,
olej,
smetana zakysaná,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
protlak špenátový,
sůl,
sýr smetanový,
sýr feta,
smetana zakysaná,
žampióny,
sůl,
vegeta,
kopr,
želatina
Komentáře (26)