Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 048 kJ / 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 2,40 g |
Vláknina | 60,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z vnitřností
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2J4j
Moje poznámka
Guláš z vnitřností
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2J4j
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 8 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný perník
ferda30 před 47 minutami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 3 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 3 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 3 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 4 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 6 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 6 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 8 hodinami
Tématické fráze:
kančí vnitřnosti,
guláš z vepřových vnitřností,
vnitřnosti z divočáka,
jehněčí vnitřnosti recepty,
jehněčí vnitřnosti recepty,
kančí ledviny,
jehněčí vnitřnosti guláš,
jehněčí guláš z vnitřností,
recepty z vnitřností,
kanci gulas z vnitrnosti,
jehneci gulas,
kanci vnitrnosti recepty,
vnitrnosti,
jehněčí vnitřnosti,
vnitrnosti recepty,
kančí vnitřnosti recept,
recepty z kančích vnitřností,
vnitrnosti,
vepřový guláš z vnitřností,
gulas z vnitrosti
Suroviny:
jazyk vepřový,
srdce vepřové,
slezina vepřová,
ledvinky vepřové,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (3)
Je jen vydrhnutý a okrájený..je možné dát dusit celý a sloupnout posléze..