Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 048 kJ / 490 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,00 g |
| Tuky | 2,40 g |
| Vláknina | 60,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 90,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z vnitřností
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2J4j
Moje poznámka
Guláš z vnitřností
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2J4j
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 22 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 41 minutami
Domácí chleba
Samjda před 56 minutami
Vánoční věnec
Stefi.f před 5 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 12 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 14 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 14 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 14 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 14 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 15 hodinami
Tématické fráze:
kančí vnitřnosti,
guláš z vepřových vnitřností,
vnitřnosti z divočáka,
jehněčí vnitřnosti recepty,
jehněčí vnitřnosti recepty,
kančí ledviny,
jehněčí vnitřnosti guláš,
jehněčí guláš z vnitřností,
recepty z vnitřností,
kanci gulas z vnitrnosti,
jehneci gulas,
kanci vnitrnosti recepty,
vnitrnosti,
jehněčí vnitřnosti,
vnitrnosti recepty,
kančí vnitřnosti recept,
recepty z kančích vnitřností,
vnitrnosti,
vepřový guláš z vnitřností,
gulas z vnitrosti
Suroviny:
jazyk vepřový,
srdce vepřové,
slezina vepřová,
ledvinky vepřové,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (3)
Je jen vydrhnutý a okrájený..je možné dát dusit celý a sloupnout posléze..