Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kvašená zelenina "Mixle v piksle"

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy ...

...

19. 1. 2013 15:18

Suroviny

Porce: ...

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jitkas

25. 1. 2014 21:08

Eliza: Voda se ti vytvori pri pechovani do sklenice, kdyby ne, coz se mi nikdy nestalo, prevar trovchu vody, vychlad ji a dolej. Uvidis, ze nebude treba.

Eliza Eliza

25. 1. 2014 20:56

Ahojky, chystám se realizovat tento recept, ale nějak jsem zaváhala nad větou: "Nad zeleninou by měl zůstat asi 1cm vytlačené vody. Pokud tomu tak není, vodu dolijeme.." Jaká voda, prosím? Ta se ze zeleniny vyloučí nasolením? Jak dlouho to mám tedy nechat stát nasolené, než do budu plnit do sklenic? Nebo se to zalévá vodou rovnou?
Děkuji předem za jakékoli odpovědi, jdu zatím krájet zelí a spol. ;-)

Danca Danca

25. 11. 2013 20:51

Bosana:určitě vyzkoušej, pokud u vás "frčí" nakládaná zelenina, tak tahle stopro nezklame;-):-K

Bosana

25. 11. 2013 10:01

Danca:prubnu,bude to super dobrota,posílám bodík:-K:yes:

Danca Danca

15. 11. 2013 14:59

Všem moc děkuji za milé komentáře, za fotečky a hlavně za vyzkoušení:-K.Jsem ráda, že vám zeleninka chutná a že jsem se mohla podělit o rodinný recept:-)

janatka janatka

15. 11. 2013 14:44

Tak u nás vykvašeno;-)Je to stejná chuť jako u kysaného zelíčka,moc dobré!!!!!!!;-):-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 11. 2013 16:59

1974andrea: Já o tom vůbec nepochybuji!! Jen jsem zvědavá, jak dlouho to bude kvasit :-)

1974andrea 1974andrea

13. 11. 2013 12:32

Jana Remkova:Uvidíš, že se budeš olizovat;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 11. 2013 12:26

Danko, už mi to taky kvasí!!! Snad bude dobrá, nikdy jsem to nedělala, ale moc se na ni těším! :-) Přidávám foto, pokud nevadí :-)

Danca Danca

29. 10. 2013 14:39

1974andrea:nejsem žádný troškař, nooo...:-8:-D:-D Ale byla jsem k tomu vlastně donucena, loni jsem měla "jen" 12 sklenic a byly za chvíli pryč, já bych to mohla jíst snad pořád, jen tak samotné a manžel taky (ten ovšem jako doplněk masíčka:-D)

1974andrea 1974andrea

29. 10. 2013 14:29

Danca:Ty brďo, ty ses teda rozjela:-D Ale když je to tak dobrý a zdravý ...:-D:yes:

Danca Danca

29. 10. 2013 14:26

Jitkas: to je!;-):-p:-p:-K

Danca Danca

29. 10. 2013 14:25

cathleen: jooo, olivky já taky můžuuuu:-p:-p:-D:-K

Danca Danca

29. 10. 2013 14:24

1974andrea: tak to určitě vyzkouším:-!:-p Mám "vyrobených" 20 sklenic podle původního receptu, dnes jedu nakoupit zeleninku a vyzkouším tu koprovou variantu a taky to tvoje pikantní zelí, to mě taky moooc láká:-p:-p. Děkuji za fotečkyyyy:-K

Jitkas

29. 10. 2013 12:49

cathleen: Krajene na kousky delaji i na Balkane a v Turecku, jen to pak kvasi o neco dele, toto je drive hotove. Je to opravdu strasne dobre.

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kvašená zelenina kvašená zelenina recept nakládaná kvašena zelenina recept kvašená zelenina recepty mléčně kvašená zelenina recepty mléčně kvašená zelenina recept recept na kvasenou zeleninu kvašená zelenina do sklenice recept kvašená červená řepa - recepty recepty na kvašenou zeleninu recept kvašená zelenina nakladana kvasena zelenina kvašená zelenina do sklenice kvašená červená řepa recepty kvašená červená řepa jak udělat kvašenou zeleninu mléčne kvašená zelenina recepty kvašená zelenina kvasena repa sklenice na kvašenou zeleninu

Suroviny: zelí bílé, zelí červené, řepa červená, mrkev, cibule, celer, ředkev, zelenina

TopRecepty.cz

Kvašená zelenina "Mixle v piksle"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BEgW