Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pojednání o BORŠČI
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJDX
Moje poznámka
Pojednání o BORŠČI
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJDX
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 14 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 18 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 3 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 5 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 5 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 5 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 5 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 6 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 6 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 7 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 7 hodinami
Tématické fráze:
boršč,
ukrajinský boršč s červenou řepou,
příloha k boršči,
polská okurková polévka,
kvas z červené řepy,
recept na písecký dort,
mail vitya.in loc:cz,
ukrajinský kvas,
boršč za studena,
boršč polivka,
polsky boršč s červenou řepou,
polsky barszcz z uzeneho masa,
řepný kvas,
mražený boršč,
co k boršči,
boršč wikipedie,
písecký dort variace,
boršč recept,
boršč vepřové plecko,
polský barszcz recept
Suroviny:
bobkový list,
brambory,
celer,
cibule,
citron,
cuketa,
cukr,
řepa červená,
fazole červené,
zelí červené,
česnek,
mouka hladká,
zelí hlávkové,
kližka hovězí,
přední hovězí,
koření hřebíček,
chilli,
jalovec,
kečup ostrý,
kedlubna,
klobása,
kmín celý,
kopr,
maso krůtí,
salám kuřecí,
zelí kysané,
kyška,
maggi,
máslo,
salám měkký,
mléko,
maso mleté,
kost hovězí morková,
směs zeleninová mražená,
mrkev,
celer,
koření nové koření,
ocet,
pepř,
petržel,
nať petrželová,
rajče,
protlak rajčatový,
okurka salátová,
paprika sušená sladká,
slanina,
lečo,
sůl,
špek,
prsa krůtí,
bok uzený,
vejce,
plec vepřová,
žebra vepřová,
vývar masový,
smetana zakysaná,
paprika čerstvá zelená,
fazolky zelené,
Komentáře (13)
posílám bodík a fotík
Základem je nějaké zelí a řepa. To je tak všechno, co můžete definovat. A to že je to polévka. Ani to co má být čerstvé, kysané a nebo nakládané nesjednotíte...