Žvej - žužu
Suroviny
Porce: dle strávníků
Nutriční hodnoty
Energie | 6 006 kJ / 1 436 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,36 g |
Tuky | 57,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 700 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 14,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Příloha dle vlastního výběru, já dělala halušky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 2. 2013 17:05
Vařím podobné,ale bez hub,kýtu,porek,trochu zázvoru,vajíčka bez bílků,protože solamyl sráží a není to správně pudinkový,dost cibule a koření dle chuti,možné i podlít vínem..doma hodně oblíbené jídlo a hlavně rychlé,někdy ani nenakládám dopředu,jen nechám chvilku v lednici
3. 2. 2013 12:58
Alexiss:
3. 2. 2013 12:58
rebeka:to si piš bylo to výbornéDonesla jsem i dnes do práce a jak jim chutnalo
3. 2. 2013 12:57
jarda Kadic:
3. 2. 2013 09:34
jarda Kadic: žužu ať se to jmenuje jak chce, věřím, že si u šavlíčků pochutnali
3. 2. 2013 09:11
jarda Kadic: souhlas,reagovala jsem prakticky stejně o 2 komentáře níže
3. 2. 2013 09:01
Mao: Pokud jsi se nevšiml, Savlinka psala Žvej žužu, tak co se čílíš, žádná čína to není, pokud chceš poučovat, tak se zaregistruj a ukaž , co umíš(pokud už nejseš a jenom se bojíš, aby jsi se neztrapnil/a)
3. 2. 2013 06:18
Alexiss:recept už dělávala moje maminka,když jsem byla malá a já po x letech jsem ho uvařila také.
2. 2. 2013 23:17
To je debata! Já jsem to pobrala tak,že autorka jídlo uvařila i nazvala podle svého (vždyť "žvej-žužu" snad neznamená nic). Nikde v receptu není ani zmínka o tom,že se jedná o čínské jídlo. Určitě to bude dobré, vůbec jsem to rozpitvávání nepochopila.
2. 2. 2013 23:01
Šavli, hezky barevné to máš a jistě je to dobré, ať se to jmenuje jakkoliv, dávám 5.bod
2. 2. 2013 22:41
2. 2. 2013 22:31
Mao:
2. 2. 2013 22:29
Až to tu ovládnou číňani, zavřou vás za prznění čínského kulturního dědictví.
Jinak jste zprznila recept na mu-šu - vepřové se zelím a houbami - ovšem s jidášovým uchem, nikoliv s libovolnými houbami. Z koření sem patří zázvor, chilli, česnek a sečuánský pepř.
O tom jak je to se žvejžužu - viz článek
www.cinsky.cz/index.php?page=comments&id=183&lang=cs
Jinak jste zprznila recept na mu-šu - vepřové se zelím a houbami - ovšem s jidášovým uchem, nikoliv s libovolnými houbami. Z koření sem patří zázvor, chilli, česnek a sečuánský pepř.
O tom jak je to se žvejžužu - viz článek
www.cinsky.cz/index.php?page=comments&id=183&lang=cs
2. 2. 2013 20:34
Tož děvčica,to se ti povídlo toto Švejkovo žužu, já si to uložím a někdy zkusím
2. 2. 2013 20:21
rychlý recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 16 minutami
Fit salát
Přidáno před 12 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 23 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno 24. 4. 2024 08:10
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Právě bylo uvařeno:
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 40 minutami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 2 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 3 hodinami
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 3 hodinami
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 9 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zvejzuzu švejžužu žvej žu žu žužu recept žužu švej-ču-žou švejžužu z vepřové kýty švej šu žu čína s jidášovým uchem šuej žužu sveižužu zvej zu zou recepty s jidášovým uchem zvej ču žou žvej-žu-žu recept na žužu vepřové švej ču zu svej zuzu žvej-žužu švej-ču žou recept
Suroviny: plecko vepřové, vejce, solamyl, sůl, pepř, koření kari, masox, pórek, houby sušené, olej
Žvej - žužu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wg5w
17 názorů