Suroviny
Porce: dle strávníků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 006 kJ / 1 436 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 216,36 g |
| Tuky | 57,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,17 g |
| Sodík | 700 mg |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 14,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: 1. část: 1kg vepřové plecko, lžíce solamylu, 2 vejce, sůl, pepř, kari dle vlastního uvážení a nechat uležet cca hodinku.
Krok 2: 2. část: Připravíme si 1 litr vody, do ní dáme velkou hrst sušených hub a 2 kostky masoxu, povaříme (necháme vychladnout).
Krok 3: A nyní si v pánvičce rozpálíme olej a dáme na to část 1. a prudce opečeme cca 10 minut (často mícháme).
Krok 4: Potom na to nalijem část 2. a přidáme hrst pórku a vše dusíme cca 30 minut.
Zveřejněno 2. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žvej - žužu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wg5w
Moje poznámka
Žvej - žužu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wg5w
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 4 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 6 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 9 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 10 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 1 hodinou
Makovec IV.
Jandulka18 před 2 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 2 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 2 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 3 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 5 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 6 hodinami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 7 hodinami
Dýně hokaido v křupavých placičkách
Alamatej před 8 hodinami
Tématické fráze:
zvejzuzu,
švejžužu,
žvej žu žu,
žužu recept,
žužu,
švej-ču-žou,
švejžužu z vepřové kýty,
švej šu žu,
čína s jidášovým uchem,
šuej žužu,
sveižužu,
zvej zu zou,
recepty s jidášovým uchem,
zvej ču žou,
žvej-žu-žu,
recept na žužu,
vepřové švej ču zu,
svej zuzu,
žvej-žužu,
švej-ču žou recept
Suroviny:
plecko vepřové,
vejce,
solamyl,
sůl,
pepř,
koření kari,
masox,
pórek,
houby sušené,
olej
Komentáře (18)
Dovolím si to udělat rozklikávací
Jinak jste zprznila recept na mu-šu - vepřové se zelím a houbami - ovšem s jidášovým uchem, nikoliv s libovolnými houbami. Z koření sem patří zázvor, chilli, česnek a sečuánský pepř.
O tom jak je to se žvejžužu - viz článek
www.cinsky.cz/index.php?page=comments&id=183&lang=cs