Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tmavší bagety

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 2. 2013 10:38

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 550 kJ / 2 283 kcal
Bílkoviny65,25 g
Tuky51,60 g
Vláknina24,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,42 g
Sůl16,03 g
Sacharidy376,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tyto tmavší bagetky jsou lehounké, vhodné i na výrobu plněných baget.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BILKOVAI BILKOVAI

19. 2. 2013 10:56

Ty teda jsou :-O:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: výroba baget domácí tmavá bageta baget bageta rustikální kořen recept na bagetu jak se peče domácí bageta na chlebíčky bageta recept domácí bageta v chlebíčkové formě recepty na bagety tmava veka recept na tmavou bagetu pšeničný preferment kde seženu lněné semínko domácí bagety na chlebíčky kombageta domaci bagety z tmave mohky recept na baget bageta bagetky s prefermentem vyrob si domabagetu

Suroviny: voda, mouka hladká, droždí, voda, cukr, olej, sůl, semínka lněná, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, droždí

TopRecepty.cz

Tmavší bagety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YXKA