Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí plněné, v čínském zelí dušené (pro papiňák)

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

22. 3. 2013 20:09

Suroviny

Porce: 4 velké

Nutriční hodnoty

Energie13 686 kJ / 3 271 kcal
Bílkoviny314,19 g
Tuky167,20 g
Vláknina58,45 g
Cholesterol 692 mg
Sodík 4,26 g
Sůl9,76 g
Sacharidy103,21 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já jsem si do domácího bramborového těsta http://www.toprecepty.cz/recept/31200-bramborove-k... nakrájela pár listů z lahůdkové cibulky, aby jídlo v tom nehezkém počasí vypadalo alespoň trošku barevně :-)

Jídlo se dá připravit i v obyčeném kastrolu na sporáku nebo v troubě, ale časově je to cca o 50 minut delší. Musí se občas podlít vodou.

Kdo má rád více česneku, může přidat. Já jsem nechtěla přebít chuť uzeného, proto jen ten jeden stroužek.

Na mém dalším experimentu jsme si opravdu pochutnali, tak se zde o něj s Vámi dělím :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

22. 3. 2013 22:09

Aničko, ještě než jsem stačila sjet na tvoje jméno pod fotkou, už jsem věděla, že je to tvoje-jsi pro mě hodně čitelná;-) Samosebou pěkné a za 7.boda:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

22. 3. 2013 21:49

:-p:-p:-O:yes::yes:

Colombo65 Colombo65

22. 3. 2013 21:46

:yes::yes::yes:;-)

hosta hosta

22. 3. 2013 21:21

Aničko to vypadá moc hezky, i ten prozelenalý knedlík, seš šikulka:-)):yes:

magdalenka magdalenka

22. 3. 2013 21:02

Ty keď šantíš v kuchyni, vznikne krása...:yes:

spagetka spagetka

22. 3. 2013 20:54

Koukám, žes sehnala pěkný kousek masíčka. Jako experiment beru, líbí ;-):-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pekingské zelí dušené čínské zelí recepty dusene pekingské zelí plnene cinske zeli hovězí dušené v zelí dušené zelí z čínského zelí bucek z jednoho hrnce s celerem s hlavkovim zelím čínské zelí dušené s masem použití čínského zelí dusene pekinske zeli hovězí dušené vcelku plněné pekingské zelí pekinské zelí recepty zpracování čínského zelí jak vypada cinsky zeli hovězí maso plněné zelím hovězí dušené v hlavkovem zeli dušené zelí z pekingského zelí použití čínského zelí cinsky zeli plněné

Suroviny: hovězí zadní, slanina anglická vcelku, bůček uzený, celer, cibule, hořčice, zelí čínské, masox, voda, mouka hladká, česnek, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Hovězí plněné, v čínském zelí dušené (pro papiňák)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kjQX