Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Portobello s karamelizovanou cibulí

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 3. 2013 12:06

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie978 kJ / 234 kcal
Bílkoviny3,26 g
Tuky1,30 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy49,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

25. 3. 2013 18:42

1974andrea: a také hnedé, normálne malé sú malé portobello? Alebo portobello MUSÍ byť veľké? (už začínam byť mimo...:-D , idem si ich naplniť a upiecť)

pipre pipre

25. 3. 2013 18:30

Plněné žampiony dělávám často, ale toto se mi hrozně líbí a dokonce jsem na tyto žampiony koukala včera v Albertu a zvažovala, že je koupím, ale odložila jsem to na jindy:-):yes:+

1974andrea 1974andrea

25. 3. 2013 18:24

magdalenka:Magdi, bílé nejsou portobello, sice jsou ty tvoje velikánské, ale jsou to normální bílé žampiony, možná odrůda nějaká gigantická.

magdalenka magdalenka

25. 3. 2013 18:12

Otíku a tie moje veľké biele sú čo? Obyč.?

magdalenka magdalenka

25. 3. 2013 18:08

Prečítala som si diskusiu a odfotila som, čo zvyknem ja grilovať a plniť. Priložila som zápalkovú krabičku, kvôli zjednodušeniu. Ja to volám šampiňóny na grilovanie, potom niekto (asi čokina) sa ma pýtala, či sú to tie veľké Portobello. Tak ja neviem, čo to je, je to veľké, ale nie hnedé...:-O Hnedé krémové šampiňóny kupujem menšie...:-D

Colombo65 Colombo65

25. 3. 2013 18:04

... smekám, velká chuťovka ;-);-);-)

jarka skrobakova

25. 3. 2013 17:51

delikatesa a nádherná Andry :yes::yes::-K:-p

1974andrea 1974andrea

25. 3. 2013 17:25

Jana Remkova:Jani jo, jsou to ty hnědé, ale s širokým plošším kloboukem. Někdy je mají pod názvem steakové žampiony;-) A díky:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 3. 2013 17:23

Andreo, chápu to dobře, že jsou to ty krémové žampiony, že? Nádhera, strašně se mi to líbí:-p

Danca Danca

25. 3. 2013 17:09

Ježíšku na křížku, to je krása!!!:-O:-p:-p:yes:

hosta hosta

25. 3. 2013 14:32

1974andrea:no tak ty jsou taky:yes::yes: ten koláč je vlastně to co jsem dělala já, jenže neobracený, jinak dtto

1974andrea 1974andrea

25. 3. 2013 14:21

hosta:Jitko, já už dělala s tou karamelizovanou cibulí víc věcí, jestli chceš, tak mrkni;-) A díky:-K
http://www.toprecepty.cz/recept/26821-kolac-s-kara...
http://www.toprecepty.cz/recept/29189-hrusky-na-ka...

hosta hosta

25. 3. 2013 14:11

No to musí být moc dobrý, tuhle kombinaci znám z toho obraceného cibulového koláče a je boží:yes:

1974andrea 1974andrea

25. 3. 2013 12:57

jana:Každý podle svých stravovacích zvyklostí. Někdo jako předkrm, někdo jako lehký oběd či večeři;-) Jen jsem těmi dvěma porcemi chtěla upřesnit, že na dva žampiony je nutný tento výčet surovin.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karamelizovaná cibule recept recept na karamelizovanou cibuli karamelizovana cibule portobello recepty s hruška lazaně podle hrušky co je portobello portobello recept žampiony portobello recepty žampiony porto belo portobello videorecepty -pečený buček s cibulí skaramelizovana cibule portobello niva portobello recepty portabelo portobelle s hruskou pecene portabelo hněde zampiony portobello smažené jak připravit hnědé žampiony porto belo portobello příloha

Suroviny: portobello, cibule, sýr niva, hruška, cukr hnědý, balsamico, tymián, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Portobello s karamelizovanou cibulí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7y3w