Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr v pivní máslové marinádě

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 4. 2013 11:58

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 946 kJ / 704 kcal
Bílkoviny15,45 g
Tuky26,73 g
Vláknina34,75 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy85,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

1. 6. 2013 16:32

senky:Že děkuju též;-)

senky senky

1. 6. 2013 14:01

1974andrea::-D:-D zapomněla jsem vyřídit pochvalu před nastoupenou jednotkou:yes::yes: (v mém případě tvořil nastoupenou jednotku náš Ferenc:-D:-D)

1974andrea 1974andrea

1. 6. 2013 13:48

senky:Ty brďo, to byl pořádnej chlapák, takový podkovy přes celej talíř:-O Jsem moc ráda, Jani, že chutnalo a děkuju za fotečky a zprávu:-K

senky senky

1. 6. 2013 13:42

1974andrea: Pochutnali jsme si a moc:yes::yes: 11.bodík a foto jako důkaz:-K

1974andrea 1974andrea

31. 5. 2013 22:11

senky:Tak doufám, že když si pochutnala i Naďa s rodinou, vy snad taky;-)

senky senky

31. 5. 2013 22:06

Andri, zítra udělám tátovi tohoto kapříka ala Andrea, dokonce obětuju desátek ze svého černého piva;-):-)

1974andrea 1974andrea

8. 5. 2013 15:22

rebeka:Dobré to bylo, viď;-) Moc děkuju za fotečky, ty sebekritiku:-D, vždyť jsou moc pěkné:yes:

rebeka rebeka

8. 5. 2013 14:44

1974andrea: tak jsme si dnes pochutnali, je to opravdu fofrem a mooc dobré;-):-p:yes: přidávám bodík a foto.. omlouvám se za kvalitu, víc jich na výběr nebylo, umřela mi baterka ve foťáku a pak už jaksi nebylo co fotit:-D:-D když tak je smaž, aby neodradily případné zájemce o recept;-) a díky za tip k obědu:-K

danka1965

29. 4. 2013 21:32

Zajímavá kombinace na marinádu, mám kapříka v mrazáku, bude ve středu se šťouchnými bramborami:-):-):-)

1974andrea 1974andrea

29. 4. 2013 18:18

Díky holky za shlédnutí receptu:-K a kdo máte kapra, zas je tu další kombinace chutí;-)

suslajda suslajda

29. 4. 2013 17:30

Jen jsem polkla kapra máme rádi a je i v mrazáku:-8:yes::yes:

rebeka rebeka

29. 4. 2013 14:56

letí k odzkoušení.. mňáám:-p;-):yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 4. 2013 13:38

maris: Mi už se taky stalo, že jsem něco měla hořké z piva. Už si nevzpomenu, co to bylo, ale pak jsem se chlapů ptala, které pivo je sladší-(už jsem to jasně zapoměla):-D:-D:-D, ale vždycky mi někdo poradí, když bude třeba a ono to pak hořké fakt nebylo;-). Andreo, opět foto, šťáva, chřest..to nemá chybu;-)

Irule Irule

29. 4. 2013 13:04

mňam :-p:yes::-K

maris maris

29. 4. 2013 12:49

1974andrea: to určitě, nesmí se to zanedbat:-)):-))

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: marináda na kapra jak dlouho péct kapra kapr recepty kapr v marinádě kapr recept kaprí filet top recepty jak pect kapra recepty z kapra nejlepší recept na kapra kapr na libečku jak dlouho pect kapr kapr marinada jak dlouho péct kapra v troubě recepty na kapra pečený kapr v marinádě marynáda na kapry priprava uzeneho kapra na obed nejlepší recepty z kapra marinada kapr marináda na uzeného kapra

Suroviny: kapr, sůl, pivo černé, máslo, česnek, cibule, paprika sušená sladká, paprika sušená uzená, vločky chilli, rozmarýn, petrželka, libeček

TopRecepty.cz

Kapr v pivní máslové marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2q2M