Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Silvestrovský lososový talíř

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Terrinka1

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 739 kJ /
416 kcal
Bílkoviny25,75 g
Tuky26,21 g
Vláknina2,09 g
Cholesterol 117 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,40 g
Sacharidy18,16 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z toustového chleba vykrájíme vždy 2 kruhy o průměru cca 5 cm a namažeme je tenkou vrstvou másla. Obložíme kousky uzeného lososa. Krok 2: Do misky si připravíme žlutý meloun který zbavíme semínek, oloupeme a nakrájíme na velmi malé kostičky, šalotku oloupeme a najemno nakrájíme. Obojí smícháme s křenem, trochu limetkové šťávy a kůry, osolíme, opepříme dle chuti. Krok 3: Na kousky lososa rozdělíme malé množství melounové salsy a ozdobíme snítkami kopru.

Zveřejněno 31. 12. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Silvestrovský lososový talíř

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpD1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Silvestrovský lososový talíř

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpD1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
sushi z toustového chleba, obložený talíř foto, talíř na sushi, talir ryba, obložený talíř s lososem, uzený losos a žlutý meloun, sivestrovske na tousty, obložený talíř karbanátky, obložený talíř recept, recept shushi, lososovy dort, shushi recepty polreicha, silvestrovské chutovky z toustového chleba, obložený talíř ryby, salsa ze žlutého melounu, ryby oblozeny talir, meloun a losos, shushi z chleba, ryba z melounu, pohoštění z uzeného lososa

Suroviny:
chléb celozrnný, máslo, losos uzený, meloun žlutý, cibule šalotka, křen strouhaný, limetka, sůl, pepř, kopr

Přidat fotografie receptu