Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 640 kJ / 1 826 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 221,15 g |
Tuky | 46,90 g |
Vláknina | 63,90 g |
Cholesterol | 507 mg |
Sodík | 862 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 114,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tátův guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZGj8
Moje poznámka
Tátův guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZGj8
Nejnovější recepty
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 2 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 17 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 22 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 1 hodinou
Výborné lasagne
Nela20 před 1 hodinou
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 1 hodinou
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 1 hodinou
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 2 hodinami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 2 hodinami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
Babidasa před 3 hodinami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 3 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 3 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 5 hodinami
Tématické fráze:
recept na guláš,
tátovy recepty,
hovezi gulas,
tátův 34639,
zahradnicky guláš,
guláš domovina recept,
co uvařit tátovi,
guláš recept top,
zeleninový guláš,
paštika z kuřecích jater,
pečený hovězí guláš se zeleninou od špagetky,
tátův gulášek,
pecivo ke gulasi top recepty,
tátovi recepty,
hovězí guláš pro 30 strávníků,
gulas domovina,
grand hotel guláš,
tatuv veprovy guláš,
tátuv,
rodinný guláš
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
mouka hladká,
koření nové koření,
pepř,
sůl
Komentáře (8)
Vařím a peču každý den, všichni věčně hladoví, ale zase celkem vděční strávníci- nevybírají si. A za kompliment děkuju.
Brontiku: Ať Vám chutná!
Paní Hlušcová, poměr klame, protože na tom talíři jsou 4 porce
Hlušec, ne, můj muž to nejí. Já nejím nigerijskou kuchyni, on českou. On vlastně nejí nic jiného než jejich domácí kuchyni.
Jardo, tenhle guláš má být mnohem hustější, než většina gulášů. Je určen k podávání s pečivem, které se do něj nemá namáčet, ale m se jím nabírat.