Žampionová krémová polévka - vegan
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 627 kJ / 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,76 g |
Tuky | 0,82 g |
Vláknina | 13,83 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,18 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Snadno, rychle a levně :-) dobré chutnání ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 3. 2014 12:38
právě jsem ji vyzkoušela (s mixovanýma žampionama) a nevěřila bch, že je tak chutná mňam mňam
11. 7. 2013 11:11
IvanaLK: to je, ale takhle je to tááák dobrý pracuji na tom, mouky se chci časem zbavit úplně...používám jí už jen výjimečně
10. 7. 2013 22:41
Vypadá to dobře, jen bych vynechala i tu mouku, je zbytečná. Na zahuštění lze využít mixování - část žampionů bych rozmixovala, tím se polévka zahustí - a je to zdravější varianta.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 14 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 15 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 15 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 8 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 8 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 9 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 10 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 10 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 10 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Pro žampiony nemusíme chodit do lesa, ale stačí vyrazit na nákup. Možná řešíme dilema - loupat či neloupat jejich hlavičky?
Další recepty
Tématické fráze: žampionova polevka žampionová polévka recepty krémová žampionová polévka žampionová krémová polévka jak vyuzit zampiony veganská polévka krémové polévky veganske recepty s zampiony žampionová krémová polévka polevka žampionová omáčka vegan žampionová krémová polévka recept recept žampíonova polevka krémova houbová polévka vegan recepty na polévky vegan houbova polevka vegan recepty raw bramborová polévka veganská žampionová polévka žampionova kremova veganska kremova houbova polevka
Suroviny: žampióny, mouka, mléko rostlinné, vývar zeleninový, cibule, kmín drcený, olej, sůl
Žampionová krémová polévka - vegan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9AVz
3 názory