Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce

Rychlý a jednoduchý recept s vepřovým masem a bramborovými noky doplněný o lahodnou smetanovou omáčku provoněnou čerstvým tymiánem. Recept zvládne připravit i začátečník, tak neváhejte a ochutnejte.

Hodnocení receptu je 5,0 (38×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 35 min

60 min (25 min příprava + 35 min tepelná úprava)

8. 7. 2013 19:51

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie8 810 kJ / 2 106 kcal
Bílkoviny155,24 g
Tuky78,55 g
Vláknina10,34 g
Cholesterol 322 mg
Sodík 3,75 g
Sůl9,30 g
Sacharidy191,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj - časopis Apetit, mírně upraveno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dana61

10. 7. 2013 10:03

rychlé, výborné:yes::-D

aisha

10. 7. 2013 09:27

Pekne..:yes::-p:-K, ulozeno k realizaci..;-)

Colombo65 Colombo65

9. 7. 2013 12:42

:yes::yes::yes:

sunny.sofi sunny.sofi

9. 7. 2013 12:07

Krásné, určitě i dobroučké. Ukládám a posílám bodíka:-p:yes::-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 7. 2013 22:15

dzungila: aha, díky;-)

Bahula Bahula

8. 7. 2013 22:11

Noky mám moc ráda :yes::-p:-K

chocolate chocolate

8. 7. 2013 21:10

Krásná variace:yes:.

dzungila

8. 7. 2013 21:08

varilamyskakasicku - nijak zvlášť mi tam nevadí.;-):-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

8. 7. 2013 20:51

Andrej, dala jsem Ti tam restované gnocchi do podobných, když tak je vymaž;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

8. 7. 2013 20:45

Jana Remkova: mne taky, jak vidím noky, už se koukám, jak na ně:-K;-)

dzungila

8. 7. 2013 20:34

Jani, bramborový, prostě gnocchi.;-):-)

jarka skrobakova

8. 7. 2013 20:32

Perádní :yes::yes::-p:-K +2 bodík

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 7. 2013 20:15

Andreo, noky uvaříme podle návodu na obale..Jaké noky?? Vlastmě mne zajímaly víc, než to maso:-D

danielle72 danielle72

8. 7. 2013 19:55

Jooo, tak tohle bych si dala:-* Parádní kombinace surovin :yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: noky k omáčce zapečené noky bramborové noky s vepřovým masem domácí noky k omáčce omáčky s vepřovým masem gnocchi s vepřovým masem vepřové maso s noky omáčka na bramborové noky zapečené gnocchi s vepřovým masem hořčičná omáčka s masem recepty z vepřového masa noky s masem vepřové maso recepty noky s horcicnou omackou gnocchi s vepřovým recept zapečené gnocchi omáčka na noky hořčičná omáčka zapékané noky bramborové noky k omačce

Suroviny: kotleta vepřová bez kosti, noky bramborové, cibule, česnek, hořčice hrubozrnná, tymián, smetana ke šlehání, sýr gouda, parmazán, sůl, pepř mletý, olej slunečnicový

TopRecepty.cz

Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jgo4