Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 169 kJ / 279 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,10 g |
| Tuky | 2,75 g |
| Vláknina | 17,58 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 26,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzený jazyk na zelenině v omáčce z červeného vína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MKMG
Moje poznámka
Uzený jazyk na zelenině v omáčce z červeného vína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MKMG
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 12 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 13 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 15 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 16 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 17 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 5 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 6 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 8 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 8 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 9 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 9 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 9 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 9 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 10 hodinami
Tématické fráze:
omáčka z červeného vína,
jak upravit uzený hovězí jazyk,
vepřový jazyk uzený úpravy,
jazyk na víně,
uzený jazyk recept,
uzený jazyk,
uzený jazyk s bramborovou,
omačka z uzeného jazyka,
uzeny jazyk v receptech,
recepty teleci uzeny jazyk,
zeleninová omáčka na vine,
omáčka s červeného vína,
omačka z vína,
uzený vepřový jazyk s bramborovou kaší,
uzený vepřový jazyk,
uprava uzeneho jazyka,
uzený jazyk, recept,
uzený jazyk recepty,
recepty z uzeného jazyka,
pečený hovězí jazyk
Suroviny:
jazyk vepřový,
cibule,
sůl,
pepř,
bobkový list,
mrkev,
celer,
sádlo,
slivovice,
pyré rajčatové,
vývar,
víno červené,
mouka hladká,
česnek,
smetana
Komentáře (19)
Jak jsi krásně nandala tu kašičku?