Uzený jazyk na zelenině v omáčce z červeného vína
Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 169 kJ / 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,10 g |
Tuky | 2,75 g |
Vláknina | 17,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 26,93 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 7. 2013 10:49
21. 7. 2013 18:59
21. 7. 2013 09:56
21. 7. 2013 08:15
20. 7. 2013 23:40
20. 7. 2013 22:07
20. 7. 2013 21:20
20. 7. 2013 20:26
20. 7. 2013 20:22
20. 7. 2013 20:20
20. 7. 2013 19:52
20. 7. 2013 19:41
20. 7. 2013 19:39
20. 7. 2013 19:38
20. 7. 2013 19:35
Jak jsi krásně nandala tu kašičku?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 7 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 8 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 9 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 15 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 5 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 6 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 6 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 6 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 6 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 6 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 6 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 7 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Václavky jsou houby podzimu. Potřebují důkladně povařit a jsou skvělé do gulášů i k zavařování
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: omáčka z červeného vína jak upravit uzený hovězí jazyk vepřový jazyk uzený úpravy jazyk na víně uzený jazyk recept uzený jazyk uzený jazyk s bramborovou omačka z uzeného jazyka uzeny jazyk v receptech recepty teleci uzeny jazyk zeleninová omáčka na vine omáčka s červeného vína omačka z vína uzený vepřový jazyk s bramborovou kaší uzený vepřový jazyk uprava uzeneho jazyka uzený jazyk, recept uzený jazyk recepty recepty z uzeného jazyka pečený hovězí jazyk
Suroviny: jazyk vepřový, cibule, sůl, pepř, bobkový list, mrkev, celer, sádlo, slivovice, pyré rajčatové, vývar, víno červené, mouka hladká, česnek, smetana
Uzený jazyk na zelenině v omáčce z červeného vína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MKMG
18 názorů