Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 676 kJ / 640 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,78 g |
Tuky | 7,97 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Dobrou chuť :-)
Zveřejněno 14. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hověží nudličky s dresingem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ0Y
Moje poznámka
Hověží nudličky s dresingem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ0Y
Nejnovější recepty
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 12 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 18 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 20 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 20 hodinami
Dlabaný jablečný dortík
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvová bábovka
iveta.kroul před 1 hodinou
Vláčný jogurtový koláč
Ivamo před 1 hodinou
Polévka z červené čočky s česnekem
TankerCZ před 1 hodinou
Rychlý koláč se švestkami a tvarohem
hoskova před 2 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Praevka před 3 hodinami
Salát Coleslaw
Kajkajak před 11 hodinami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 17 hodinami
Cuketová buchta
Janet.P před 17 hodinami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 19 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 20 hodinami
Tématické fráze:
hovězí zadní recept,
hovězí zadní recepty,
hovězí zadní,
hovězí minutky,
zadni hovězí,
zadní hovězí recept,
zadní hovězí recepty,
hovezi minutka,
recept hovězí zadní,
recept na hovězí zadní,
recepty hovězí zadní,
recepty hovězí zadní minutky,
hovězí zadní steak,
hovězí zadní minutka,
hovězí stejk,
hovězí nudličky na smetaně,
recepty na hovezi zadni,
hovězí plec,
dresing ze zakysané smetany,
hovězí recept
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
česnek,
kopr,
bylinky zelené,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř drcený,
omáčka sojová,
olej,
víno bílé,
šťáva citronová,
koření provensálské,
brambory
Komentáře (18)
Dotaz: Jak dloho mám to maso marinovat?