Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 920 kJ / 2 849 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,90 g |
| Tuky | 131,55 g |
| Vláknina | 29,40 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 3,65 g |
| Sůl | 9,00 g |
| Sacharidy | 346,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory jemně nastrouháme a částečně scedíme vodu.
Krok 2: Přidáme sůl, pepř, obě mouky, promícháme a protlačujeme přes síto na halušky do slané vařící vody. Vaříme asi 5 minut (nebo do doby, než halušky vyplavou na povrch).
Krok 3: Na tuku osmažíme dozlatova cibuli, přidáme kyselé zelí, zalejeme trochou vařící vody a dusíme doměkka.
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Strapačky se zelím II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X5l
Moje poznámka
Strapačky se zelím II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X5l
Nejnovější recepty
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 12 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 13 hodinami
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 13 hodinami
Karbanátek z mletého masa pečený na zelném listu
Přidáno před 13 hodinami
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté maso s kapustou a rýží
Diesel před 2 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty a smetanou
Pep.e před 2 hodinami
Domácí paštika z kuřecích jater
JanaDordov před 4 hodinami
Francouzské palačinky
káťa před 10 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 12 hodinami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 12 hodinami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 12 hodinami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 12 hodinami
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
střapačky,
strapačky se zelím,
strapacky recept,
škubánky se zelím,
střapačky se zelim recept,
bramborové strapačky,
strapačky se zelím a slaninou,
recept na střapačky,
recept střapačky se zelím,
recept strapačky,
bramborove halusky se zelim,
zelí recepty,
recepty štrapačky,
střapacky s uzenym a zelím,
recepty střapačky se zelím,
labela,
německé speciality,
strapačky ze zelím,
střapačky s uzeným,
strapačky s uzenym masem
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
mouka hrubá,
zelí kysané,
cibule,
slanina,
sádlo,
pepř,
sůl
Komentáře (9)