Suroviny
Porce: 15 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 112 kJ / 1 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,90 g |
Tuky | 49,35 g |
Vláknina | 1,65 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 511 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 144,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá nadýchaná roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pn52
Moje poznámka
Jednoduchá nadýchaná roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pn52
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 12 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 18 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 7 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 9 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 10 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 10 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 11 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 12 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 13 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 14 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 15 hodinami
Tématické fráze:
jednoduchá roláda,
nadychana rolada,
nadýchaná roláda se šlehačkou,
nadychané rolády,
jednoduchá roláda pro začátečníky,
dýňová roláda,
nadýchaná roláda bez mouky,
recept jednoducha rolada,
jednoduchá roláda bez vajec,
křehká nadýchaná roláda,
jednoducha rolada recept,
roláda jednoduchá,
recept na nadychanou roladu,
roláda s olejem,
nadýchaná roláda top recept,
nadýchaná roláda recept,
recept na výborné nadýchané rolády,
nadýchaná dýňová roláda,
nadychana rolada s ovocem,
roláda jednoduchá s oleje
Suroviny:
vejce,
cukr krystal,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
olej,
marmeláda rybízová
Komentáře (8)
tak nevím jak ti mám poradit. Já ji dělám dlouho a vždy se mi podaří. ještě horkou ji sroluju a pak rozmotám, sundám papír a znovu sroluju. pak namažu