Postup přípravy
Krok 1: Kolečka pórku lehce osmahneme na máslo, trošku opepříme a osolíme.
Krok 2: Mírně naklepané maso osolíme, opepříme (popř. okořeníme oblíbeným kořením) a dáme smažit.
Krok 3: Po obrácení na každý plátek masa lžící navršíme kopec měkkého pórku, překryjeme plátkem sýra a pomalu dosmažíme. Podáváme s mačkaným bramborem nebo hranolkama.
Zveřejněno 1. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí minutka s pórkem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB5J
Moje poznámka
Kuřecí minutka s pórkem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB5J
Nejnovější recepty
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 15 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 18 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marinovaný zelný salát
Radovan123 před 6 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
ZboSy před 1 hodinou
Cikánská hovězí pečeně
ZboSy před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
jaeh1936 před 1 hodinou
Smažená rýže
Kajkajak před 7 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 7 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 8 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 9 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 9 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 10 hodinami
Tématické fráze:
obrácené řízky,
mail mm-zvezda.ru loc:cz,
mail.ru,
vepřové řízky jako minutka,
myšáčkova minutka,
pečení z janou,
rychlé recepty- minutky,
hera videorecepty,
videorecept s bambusovými výhonky,
obrácené řízky videorecept.sk,
recept na malajské řízky,
řízek obráceně,
minutka,
recept obrácené řízky,
videorecepty obracene rizky,
videorecept jednoduche minutky,
kuřecí prsa minutka,
videorecepty minutka,
význam při pečení,
recepty minutky
Suroviny:
řízky kuřecí,
sádlo,
sůl,
pepř,
pórek,
máslo,
sýr tvrdý
Komentáře (10)
Asi použiji normální máslo, ale ta volba Hery mi vrtá hlavou...
Mimochodem - krásné fotečky, souhlasím s Janou