Postup přípravy
Krok 1: Kolečka pórku lehce osmahneme na máslo, trošku opepříme a osolíme.
Krok 2: Mírně naklepané maso osolíme, opepříme (popř. okořeníme oblíbeným kořením) a dáme smažit.
Krok 3: Po obrácení na každý plátek masa lžící navršíme kopec měkkého pórku, překryjeme plátkem sýra a pomalu dosmažíme. Podáváme s mačkaným bramborem nebo hranolkama.
Zveřejněno 1. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí minutka s pórkem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB5J
Moje poznámka
Kuřecí minutka s pórkem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB5J
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 17 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 18 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 minutami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 5 minutami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 5 minutami
Pečené nudličky z kapra
Leren před 6 minutami
Zapečený chřest
Leren před 7 minutami
Pikantní vepřová kýta
bonaher před 26 minutami
Pizza bez droždí
Fitulka před 30 minutami
Palačinky s džemem
Fitulka před 31 minutami
Domácí bujón
Fitulka před 32 minutami
Šťáva z květů černého bezu 2
Fitulka před 33 minutami
Tématické fráze:
obrácené řízky,
mail mm-zvezda.ru loc:cz,
mail.ru,
vepřové řízky jako minutka,
myšáčkova minutka,
pečení z janou,
rychlé recepty- minutky,
hera videorecepty,
videorecept s bambusovými výhonky,
obrácené řízky videorecept.sk,
recept na malajské řízky,
řízek obráceně,
minutka,
recept obrácené řízky,
videorecepty obracene rizky,
videorecept jednoduche minutky,
kuřecí prsa minutka,
videorecepty minutka,
význam při pečení,
recepty minutky
Suroviny:
řízky kuřecí,
sádlo,
sůl,
pepř,
pórek,
máslo,
sýr tvrdý
Komentáře (10)
Asi použiji normální máslo, ale ta volba Hery mi vrtá hlavou...
Mimochodem - krásné fotečky, souhlasím s Janou