Postup přípravy
Krok 1: Na oleji opražíme nadrobno narezanú cibuľu. Pridáme narezané podpňovky, osolíme, okoreníme, krátko opražíme. Podlejeme vodou a dusíme cca 15 minút.
Krok 2: Potom pridáme na kolieska narezanú zeleninu, na kocky narezané zemiaky, dolejeme vodou na potrebné množstvo a varíme, kým nie sú zemiaky mäkké. Podľa chuti dosolíme a dokoreníme. Do hotovej polievky môžeme nasypať nadrobno narezanú vňať.
Zveřejněno 18. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rpzB
Moje poznámka
Zeleninová polévka s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rpzB
Nejnovější recepty
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 5 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 15 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno 15. 9. 2025 08:31:48
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno 15. 9. 2025 08:16:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 36 minutami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 3 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 15 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 15 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 15 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 16 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 17 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 18 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 19 hodinami
Tématické fráze:
polévka s váslavkami,
polévka z vaclavek,
hribkova polevka s kapanim,
zeleninova polevka z vaclavek,
hříbková polévka,
bramborova polevka z vaclavkami,
bramborova polevka s vaclavkami,
polévka hříbková se zeleninou,
zeleninova polevka s vaclavkou
Suroviny:
olej,
sůl,
pepř mletý,
Komentáře (3)