Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaná s řapíkatým celerem, plněná bílou klobásou

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 11. 2013 23:09

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 393 kJ / 1 767 kcal
Bílkoviny142,44 g
Tuky105,63 g
Vláknina13,05 g
Cholesterol 709 mg
Sodík 3,53 g
Sůl8,14 g
Sacharidy57,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Do sekané jsem přidala pražené fazole s chutí chilli, aby byla sekaná pikantnější. Množství bílé klobásy do sekané dáme podle každého. Ke konci pečení jsem troubu přepla na gril, pekla jsem dál, aby byla kůrčička pěkně křupavá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jarka D.

23. 11. 2013 00:19

:-ONo já už, ale píšu pitomosti, vždyť to tam je dobře, asi bych měla jít raději spát:-((:-D. Odpověď myšičce, můžete zkusit i pórek, třeba na půl pekáče pórek a na druhou půlku cibuli, aby jste mohla porovnat.;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

23. 11. 2013 00:08

Jarka D.:jj, rozumím i tak, díky;-);-);-)

Jarka D.

23. 11. 2013 00:06

:-OJe jej, omlouvám se tu cibuli krájím na půl kolečka, ne kostičky je to tak lepší.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

23. 11. 2013 00:04

Jarka D.: jejda, to vypadá lákavě, bezva nápad, mňamka, zrealizuji Tvůj nápad velmi ráda. Jen, co když dám dolů na dno pekáčku pokrájený pórek, šlo by.:-K:-K

Jarka D.

23. 11. 2013 00:01

:-p:yes:Opravdu lákavý recept. Jen nevím, jestli ten řapíkatý celer tam nemá hodně intenzivní chuť a nemá se také oloupat? Jen jsem to vyděla v televizi. Dovolím si přidat můj nápad, kdo chce, vyzkoušejte. Pekáč vymažu máslem na to nakrájím na půlkolečka 1 až 2 cibule, na malé kostičky 1 až 2 rajčata posypu kurkumou, můžeme malinko posolit. Na to dám šišku sekané. Po krátkém zapečení podlévám trochou vody, je to moc dobré s tím polít brambory a sekaná se ze spodu nepřipeče.:-p:-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

23. 11. 2013 00:00

rebeka: Nadi, taky jsem nad tím uvažovala, ale jak je sekačka v alobalu, uzavřená, pak se ještě peče dál, podlévá.. a tak jsem to tedy riskla:-)) a řapík v tom byl opravdu měkký,takže se mi ulevilo;-)jinak se může řapík předtím jen nechat přejít varem nebo, jak píšeš, díky;-)

rebeka rebeka

22. 11. 2013 23:52

s tvarohem jsem sekošku taky nezkoušela... já bych ten řapíkáč možná orestovala;-) ale vypadá to dobře a jistě i tak chutná;-):yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

22. 11. 2013 23:21

AniCiz: dávám tvaroh do sekané pokaždé, sekaná se mi zdá pak jemnější, dobře spojuje maso, ale každý má své vychytávky, dělám sekanou podle nebožky tchyně, ale nedávám pak už žádnou strouhanku:-K

AniCiz

22. 11. 2013 23:17

:yes:lákavý recept s tvarohem jsem nikdy sekanou nedělala,jakou tam má chuť?:-K:-K:-K

JanaB1

22. 11. 2013 23:15

:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sekaná z chleba recepty s řapikatým celerem rapikaty celer s klobysou řapíkatý celer recepty náplně do sekané sekana tvaroh sekaná na chleba plněné pečené brambory bílou klobásou vychytávky do sekané sekaná sisky jakou má chut řapíkatý celer recept na sekanou s celerem klobasy na zapečení bílé klobásy na zapečení podlévá se plech při pečení v alobalu sekaná ve tvaru šišky jak oloupat řapíkatý celer mletý s řapikatým celerem mleté maso plněné klobásou mysicka.j@seznam.cz

Suroviny: maso mleté, cibule, tvaroh jemný, vejce, chléb toustový tmavý, mrkev, sůl, pepř, paprika sušená uzená, celer řapíkatý, vývar, bílek, klobása

TopRecepty.cz

Sekaná s řapíkatým celerem, plněná bílou klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PlN4