Jelení guláš s povidly a skořicí
Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 927 kJ / 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,83 g |
Tuky | 16,14 g |
Vláknina | 10,06 g |
Cholesterol | 203 mg |
Sodík | 3,03 g |
Sůl | 7,58 g |
Sacharidy | 36,06 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem našla va webu Vareni.cz a je oceněn jako nejlepší guláš. Můžu potvrdit :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 12. 2013 18:59
Já se ještě zeptám, zda masox, předpokládám, že byl hovězí, nepotlačí chuť zvěřiny. Šlo by to i bez něj?
15. 12. 2013 18:27
Jani a kdy tam dáváš maso, v receptu to nemáš napsáno. Povidla do guláše jsou určitě fajn, mám s nimi dobré zkušenosti
15. 12. 2013 17:03
Bibinka: Jani, je to je malinko nasládlé, skoro vůbec. Ale je tam ta "jiná chuť" omáčky cítit. Neumím ji popsat..sladkoostrá?? Já jsem si přidala do celé šťávy ještě pipri-piri pastu, asi 1/2 lžičky a ta teda je! Jen jsem lžičku olízla a lezly mi oči z důlků .
15. 12. 2013 17:00
spagetka: Ladi, koupila jsem v supermarketu
15. 12. 2013 16:52
Jana Remkova:Jan, vypadá to pěkně, ale vzpomínám si, že moje babička dělávala spousty jídel s povidlama, i třeba ryby, různá masa a nikdy mi to nechutnalo, možná jich tam babička dávala víc, ale tady je jen 1 lžíce a tak se rozplynou...za vyzkoušení to stojí a pak zaboduji podle chuti
15. 12. 2013 15:39
Mám chuť vyzkoušet, "nasladko" jsem guláš ještě nedělala, ale vše je jednou poprvé a kdo se bojí, nesmí do lesa + 4
15. 12. 2013 14:56
parádní gulášek
15. 12. 2013 14:49
Jana Remkova: Fakt Jani?No, tak to se ráda kouknu, krásný receptík,líbí se mi
15. 12. 2013 14:43
Moc krásný recept
15. 12. 2013 14:31
Jo dobrý gulášek je dobrý gulášek ta šťávička musí být delikatesní
spagetka:Ladi super i hyper, teď před svátky v akci
spagetka:Ladi super i hyper, teď před svátky v akci
15. 12. 2013 14:12
Jana Remkova: Přiznám se ,že divočinu nekupuju v obchodě ,jaksi tomu nevěřím,že to bylo zmraženo čerstvé ! Když to přijde domu v kuži,tak vím co jím.
Koupila jsem jenom jednou stehno z divočáka a to je všechno.
Koupila jsem jenom jednou stehno z divočáka a to je všechno.
15. 12. 2013 14:11
Jana Remkova: Albert myslíš super nebo hypermarket?
15. 12. 2013 13:57
Veronika.Hrozna: Jelení je teď v Albertu. Tácek za 70 kč Taky se mi líbila ta povidla a skořice a fakt to tomu guláši dá šmrnc
15. 12. 2013 13:52
Uloženo ,co kdyby něco střelil! Zajímavý recept s tou skořicí.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 8 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 9 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Fit salát
Přidáno před 21 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno 24. 4. 2024 15:15
Právě bylo uvařeno:
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 10 minutami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 2 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 3 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 3 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 5 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Vyhráli jste na mysliveckém plese první cenu v tombole a nevíte, jak na zvěřinu? Poradíme, jak ji zpracovat i oblíbené recepty
Další recepty
Tématické fráze: hovězí guláš s povidly jeleni gulas vepřový guláš s povidly recept na jelení guláš kanci guláš s povidly hovězí s povidly zvěřina s povidly srnci gulas s povidly kančí guláš s povidlama zverinovy gulas s povidly jelení stehno zverinovy gulas s gnocchi gulas s povidlama top recepty jelení gulaš srnčí guláš na povidla recept guláše na černém pivu s povidly kančí maso s povidly jelení guláš na černém pivu jelení kýta s povidly veprovy gulas z povidlama
Suroviny: maso jelení, cibule, paprika čerstvá červená, jalovec, koření gulášové, masox, kmín drcený, povidla švestková, skořice mletá, paprika sušená pálivá, česnek, protlak rajčatový, bobkový list, olej, mouka hladká
Jelení guláš s povidly a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z5nY
29 názorů