Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jelení guláš s povidly a skořicí

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

15. 12. 2013 13:44

Suroviny

Porce: 2-3 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 927 kJ / 700 kcal
Bílkoviny99,83 g
Tuky16,14 g
Vláknina10,06 g
Cholesterol 203 mg
Sodík 3,03 g
Sůl7,58 g
Sacharidy36,06 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem našla va webu Vareni.cz a je oceněn jako nejlepší guláš. Můžu potvrdit :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

yanull yanull

15. 12. 2013 18:59

Já se ještě zeptám, zda masox, předpokládám, že byl hovězí, nepotlačí chuť zvěřiny. Šlo by to i bez něj?

rozmarynaH rozmarynaH

15. 12. 2013 18:27

Jani a kdy tam dáváš maso, v receptu to nemáš napsáno. Povidla do guláše jsou určitě fajn, mám s nimi dobré zkušenosti:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 12. 2013 17:03

Bibinka: Jani, je to je malinko nasládlé, skoro vůbec. Ale je tam ta "jiná chuť" omáčky cítit. Neumím ji popsat..sladkoostrá?? Já jsem si přidala do celé šťávy ještě pipri-piri pastu, asi 1/2 lžičky a ta teda je!:-D Jen jsem lžičku olízla a lezly mi oči z důlků :-D.

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 12. 2013 17:00

spagetka: Ladi, koupila jsem v supermarketu;-)

Bibinka Bibinka

15. 12. 2013 16:52

Jana Remkova:Jan, vypadá to pěkně, ale vzpomínám si, že moje babička dělávala spousty jídel s povidlama, i třeba ryby, různá masa a nikdy mi to nechutnalo, možná jich tam babička dávala víc, ale tady je jen 1 lžíce a tak se rozplynou...za vyzkoušení to stojí a pak zaboduji podle chuti;-)

yanull yanull

15. 12. 2013 15:39

Mám chuť vyzkoušet, "nasladko" jsem guláš ještě nedělala, ale vše je jednou poprvé a kdo se bojí, nesmí do lesa ;-)+ 4:-K:yes:

Olinka5555

15. 12. 2013 14:56

parádní gulášek:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 12. 2013 14:49

Jana Remkova: Fakt Jani?No, tak to se ráda kouknu, krásný receptík,líbí se mi;-):-K:yes:

hosta hosta

15. 12. 2013 14:43

Moc krásný recept:yes:

senky senky

15. 12. 2013 14:31

Jo dobrý gulášek je dobrý gulášek:yes::yes: ta šťávička musí být delikatesní:-*

spagetka:Ladi super i hyper, teď před svátky v akci;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

15. 12. 2013 14:12

Jana Remkova: Přiznám se ,že divočinu nekupuju v obchodě ,jaksi tomu nevěřím,že to bylo zmraženo čerstvé ! Když to přijde domu v kuži,tak vím co jím.:-p
Koupila jsem jenom jednou stehno z divočáka a to je všechno.

spagetka spagetka

15. 12. 2013 14:11

Jana Remkova: Albert myslíš super nebo hypermarket?

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 12. 2013 13:57

Veronika.Hrozna: Jelení je teď v Albertu. Tácek za 70 kč;-) Taky se mi líbila ta povidla a skořice a fakt to tomu guláši dá šmrnc;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

15. 12. 2013 13:52

Uloženo ,co kdyby něco střelil! :-D Zajímavý recept s tou skořicí.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí guláš s povidly jeleni gulas vepřový guláš s povidly recept na jelení guláš kanci guláš s povidly hovězí s povidly zvěřina s povidly srnci gulas s povidly kančí guláš s povidlama zverinovy gulas s povidly jelení stehno zverinovy gulas s gnocchi gulas s povidlama top recepty jelení gulaš srnčí guláš na povidla recept guláše na černém pivu s povidly kančí maso s povidly jelení guláš na černém pivu jelení kýta s povidly veprovy gulas z povidlama

Suroviny: maso jelení, cibule, paprika čerstvá červená, jalovec, koření gulášové, masox, kmín drcený, povidla švestková, skořice mletá, paprika sušená pálivá, česnek, protlak rajčatový, bobkový list, olej, mouka hladká

TopRecepty.cz

Jelení guláš s povidly a skořicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z5nY