Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 824 kJ / 1 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 256,52 g |
Tuky | 15,57 g |
Vláknina | 65,88 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 558 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 102,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koňský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krwr
Moje poznámka
Koňský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krwr
Nejnovější recepty
Cottage pomazánka s pórkem a ředkvičkami
Přidáno před 56 minutami
Jemný špendlíkový koláč
Přidáno před 1 hodinou
Lečo podle Jožky Černého
Přidáno před 3 hodinami
Borlotti fazole se zeleninou v pikantní omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Losos na smetaně s cuketou podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Cottage sendvič
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česnečka se sýrem - recept od babičky
wimra před 23 minutami
Cuketove lasagne
vranova.dasa před 1 hodinou
Hrníčkové těsto na palačinky pro mlsné lidi
Ajisek před 1 hodinou
Celerová polévka s uzeným masem
Fitulka před 1 hodinou
Koláč s ovocem a tvarohem
Miri O7 před 1 hodinou
Perník s rybízem
EmaKa před 2 hodinami
Zbojnický guláš
Slavista62 před 6 hodinami
Malinové řezy
Silvie.Gemini před 6 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Niconihax před 7 hodinami
Rajčatový salát s Nivou a bazalkou
Mamma před 8 hodinami
Tématické fráze:
gulas z konskeho masa,
guláš z koniny,
konský salám,
naložená svíčková,
úprava koňského masa,
koňský kabanos,
konske maso gulas,
konske maso recepty,
konsky salam recepty,
koňské recepty,
kdo jedl koňské maso?,
koňský salám recept,
naložená divočina,
recepty z konského masa,
konskýguláš,
guláš z koňského salámu,
recepty z divociny,
svíčková z divočiny,
normalní gulašek z divočiny,
recept na koňský salám
Suroviny:
maso koňské,
cibule,
česnek,
strouhanka chlebová,
paprika čerstvá červená,
majoránka,
sádlo,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (79)
"Zatahovat" maso NAKRÁJENÉ NA KOSTKY a pak ho ještě dusit, nemá absolutně význam
No, leda tak pro lepší barvu guláše
A Jani na to jelení taky mrknu
Jinak nemusíš říkat fuj, my se tak nevyjadřujeme, protože tobě to nechutná, ale jiným ano. Každému člověku chutná něco jiného. Pokud je to pro tebe"fuj",tak se nemusíš vyjadřovat vůbec a vařit tě to také nikdo nenutí
Jinak tě tady vítám, jsi tu zaregistrovaný od včerejška, ale já tě neviděla-tak ať se ti tu s náma líbí a my se těšíme na tvé recepty
A co to naložení svíčkové ? Kdepak je ?
Nedávno se tu někdo sháněl po receptu z koniny, tak je určitě dobře, že tu je. Fotka vypadá báječně
Takže koupit bych to nešla, ale darovanému koni ...