Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 824 kJ / 1 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 256,52 g |
Tuky | 15,57 g |
Vláknina | 65,88 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 558 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 102,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koňský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krwr
Moje poznámka
Koňský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Krwr
Nejnovější recepty
Fit zelný salát se žloutkovým dresinkem
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančová zmrzlina
Přidáno před 6 hodinami
Květákový mozeček s cuketovými hranolkami
Přidáno před 13 hodinami
Nepečený kokosovo čokoládový dort s jahodami
Přidáno před 14 hodinami
Wrapy ze strouhané zeleniny
Přidáno 28. 7. 2025 05:04:02
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno 27. 7. 2025 17:18:26
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z vepřové plece
MaruR před 31 minutami
Skandinávská polévka
Kajkajak před 46 minutami
Cuketový fofr perník s ovocem
Mistrova před 1 hodinou
Knedlíčky s borůvkovým žahourem
Receptyodjakuba před 1 hodinou
Dančí guláš s knedlíkem
DianaTr před 1 hodinou
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Hypnos před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Bobo před 1 hodinou
Kynutý koláč s mákem, švestkami a skořicovou drobenkou
Jitkazmecka před 3 hodinami
Čalamáda "Uncle Bens"
LA.63 před 3 hodinami
Tématické fráze:
gulas z konskeho masa,
guláš z koniny,
konský salám,
naložená svíčková,
úprava koňského masa,
koňský kabanos,
konske maso gulas,
konske maso recepty,
konsky salam recepty,
koňské recepty,
kdo jedl koňské maso?,
koňský salám recept,
naložená divočina,
recepty z konského masa,
konskýguláš,
guláš z koňského salámu,
recepty z divociny,
svíčková z divočiny,
normalní gulašek z divočiny,
recept na koňský salám
Suroviny:
maso koňské,
cibule,
česnek,
strouhanka chlebová,
paprika čerstvá červená,
majoránka,
sádlo,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (79)
"Zatahovat" maso NAKRÁJENÉ NA KOSTKY a pak ho ještě dusit, nemá absolutně význam
No, leda tak pro lepší barvu guláše
A Jani na to jelení taky mrknu
Jinak nemusíš říkat fuj, my se tak nevyjadřujeme, protože tobě to nechutná, ale jiným ano. Každému člověku chutná něco jiného. Pokud je to pro tebe"fuj",tak se nemusíš vyjadřovat vůbec a vařit tě to také nikdo nenutí
Jinak tě tady vítám, jsi tu zaregistrovaný od včerejška, ale já tě neviděla-tak ať se ti tu s náma líbí a my se těšíme na tvé recepty
A co to naložení svíčkové ? Kdepak je ?
Nedávno se tu někdo sháněl po receptu z koniny, tak je určitě dobře, že tu je. Fotka vypadá báječně
Takže koupit bych to nešla, ale darovanému koni ...