Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vánočka z bůčku

Když slyšíte slovo vánočka, zajisté se vám vybaví sladký moučník, který je symbolem Vánoc. Nicméně i vánočka se dá připravit na slaný způsob, a to velice netradičně - můžete ji uplést z bůčku! Spolu s vhodnou přílohou se stane efektním a velmi chutným pokrmem.

Hodnocení receptu je 5,0 (46×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 90 min

110 min (20 min příprava + 90 min tepelná úprava)

13. 1. 2014 17:17

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie14 932 kJ / 3 569 kcal
Bílkoviny151,45 g
Tuky300,04 g
Vláknina26,25 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 627 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy59,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 1. 2014 17:53

Páni,Jituš:-OS manželem máme rádi vánočku s máslem:-*ale toto je teda žraso:-DMoc by nám chutnalo:-p:yes::-K

Tom Beyk Tom Beyk

14. 1. 2014 16:41

Bůček na všechny způsoby - to je moje gusto:-p:yes::-D
Jen kdyby se mi kurňa po něm nedělal bůček a pod bradou vovárek :-//
Totok je velice interesantní :yes:

hosta hosta

14. 1. 2014 16:24

magdalenka: kmín můžete použít podle vlastního uvážení, kdo římský nemá rád, ať dá normální:-)) - myslím, že lepší je mletý
Jinak - díky všem za přízeň:-8

mlsoun

14. 1. 2014 13:20

Opět mňamozní jídlo :-p:-p:yes:

maris maris

14. 1. 2014 11:56

magdalenka: tak to nevím, já jsem přihlášená pořád:-))

magdalenka magdalenka

14. 1. 2014 11:54

maris: mám dojem, že to platí len v prípade registrovaných užívateľov...

maris maris

14. 1. 2014 11:49

casino: vlastní příspěvek si můžeš opravit, vpravo nahoře u něho je taková bílá ikonka, ale jde to jen v případě, že je poslední, že nikdo jiný po Tobě žádný nenapsal. ;-):-)

casino

14. 1. 2014 11:29

casino:
...vypadlo mi slovíčko "kdyby":-((
Má býti: "...ale KDYBY použila římský kmín..."
(holt, chybí zde možnost ediditace vlasních příspěvků):no:

rozmarynaH rozmarynaH

14. 1. 2014 11:25

S vánočkou jsem měla vždycky potíž, ale loni jsem pletení dělala dle návodu Catleen a byla to paráda. Recept jsem si uložila a někdy vyzkouším. Krásná fotka:yes:+22

casino

14. 1. 2014 11:25

magdalenka:
Díky za upozornění na ten ŘÍMSKÝ kmín:-))
Rcp jsem předal k realizaci své lepší půli, ale použila římský kmín a nedejbože v množství větším než malém, jak je zvyklá s naším kmínem, tak bych patrně z našich dětí udělal poloviční sirotečky:-))

Sylva01 Sylva01

14. 1. 2014 10:40

magdalenka: můj muž tvrdí, že je všechen bůček light - je to prý bílé maso a to je zdravé :-D
"Vánočka" je nádherná :yes::yes:

magdalenka magdalenka

14. 1. 2014 10:36

Jituš, veľmi pôvabná vianočka. :yes: Páči sa mi - až na ten rímsky kmín - minule som to s ním (pri jednom exotickom rec.) prehnala, teraz budem opatrnejšia. Už len splašiť bôčik light. :-))

Eliza Eliza

14. 1. 2014 00:13

Zatím je to na mě nějak složité, budu si to muset přečíst znovu. Ale za ty žravé fotky posílám bod ihned...:-p:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 1. 2014 00:05

Dala bych víc bodů, ale můžu jen jeden. Škoda;-)

senky senky

13. 1. 2014 19:18

Tak to je za 100 bodů:yes::yes: Mňam:-K

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buckova vánočka masova vanocka vánočka z masa pletený bůček recepty z bůčku copy z bůčku bůčkové copánky masová vánočka copánky z bůčku masová vánočka recept pletenec z bůčku cop z bůčku vanocka zbucku pletence z bucku vánočka z vepřového masa masový cop z bůčku bůčkový pletenec bůčková pletenka vbánočka z masa buček jako vanočka

Suroviny: bůček libový bez kosti, sůl, kmín mletý, ocet balsamiko, česnek sušený, česnek, cibule, cukr hnědý

TopRecepty.cz

Vánočka z bůčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Az5