Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šlehačkové koblihy

Koblihy se tradičně připravují z kynutého těsta. V tomto receptu do těsta přidáme ještě šlehačku a tím je dokonalé zvláčníme. Vykrojené koblížky pak naplníme povidly a dozlatova usmažíme. Věřte, že si pochutnají všichni.

Hodnocení receptu je 4,9 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 130 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 10 min včetně doby kynutí

130 min (120 min příprava + 10 min tepelná úprava, včetně doby kynutí)

19. 1. 2014 21:49

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

z dávky vyjde asi 30 ks

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 420 kJ / 2 968 kcal
Bílkoviny82,64 g
Tuky106,43 g
Vláknina16,60 g
Cholesterol 897 mg
Sodík 182 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy411,69 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem našla na internetu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Michaela Medkova Michaela Medkova

20. 1. 2014 10:14

To musí být mňamka:-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 1. 2014 23:57

:-p:-K:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: masopustní koblihy šlehačkové koblížky koblihy recept bezlepkové koblihy koblihy ze šlehačkového těsta koblihý koblihy od babičky nejlepší koblihy recept na dobré koblihy koblihy se smetanou recepty na koblihy recept na koblihy šlehačkovékoblihy smetanové koblihy koblihy ze smetany recept koblihy šlehačkové cukroví nejlepší nejlepsi masopustni koblihy koblihy recept obrázky recept na výborné koblihy

Suroviny: smetana ke šlehání, droždí, mouka, žloutek, cukr krupice, mléko, povidla švestková, olej

TopRecepty.cz

Šlehačkové koblihy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8A72