Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 779 kJ / 4 488 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 152,33 g |
| Tuky | 297,81 g |
| Vláknina | 21,70 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 646 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 248,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený bůček na medu a víně s česnekem na cibulovém lůžku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AovB
Moje poznámka
Pečený bůček na medu a víně s česnekem na cibulovém lůžku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AovB
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 8 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 3 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 3 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Tématické fráze:
pečený bůček kluci v akci,
pečený buček na medu,
vepřovy bůček na medu,
bůček na medu,
bůček na víně,
pečený buček,
pečený bůček na víně,
speciality z bucku,
med s česnekem,
pečený bůček recept,
kluci v akci pečeny buček,
pečeny buček recept pečený,
24 hodin pečený bůček,
bůček pečený na medu,
buček pečený na víně,
vepřový bůček na víně,
vepřový bůček na medu,
recept bůček na medu,
recept na pečený bůček,
speciality z vepřového bůčku
Suroviny:
bůček vepřový,
med,
víno červené,
cibule,
česnek,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
koření grilovací,
sůl,
pepř
Komentáře (4)