Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 868 kJ / 4 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,61 g |
Tuky | 324,52 g |
Vláknina | 30,66 g |
Cholesterol | 566 mg |
Sodík | 3,43 g |
Sůl | 8,33 g |
Sacharidy | 321,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionové taštičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NjVL
Moje poznámka
Žampionové taštičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NjVL
Nejnovější recepty
Třešňová granita
Přidáno před 2 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 7 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 21 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 22 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 3 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 57 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 3 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 4 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Alenulle před 4 hodinami
Kakaový krém do řezů
Annanas před 5 hodinami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
ferda30 před 5 hodinami
Langoše z bílého jogurtu - kelímkové
MáťaKuchtík před 5 hodinami
Segedínský guláš
Larietern před 6 hodinami
Tématické fráze:
bramborové taštičky se žampiony,
žampionové recepty,
žampionová náplň do taštiček recept,
tasticky z listoveho testa s balkánským sýrem,
žampionová nádívka,
zampionova pochoutka s hermelinem,
tasticky plnene zampiony,
žampionove taštičky z listoveho těsta,
žampionové pečivo,
tasticky z listoveho testa se zampiony recept,
teskoma recepty na tasticky,
recept kureci maso se zampiony,
zampionove listové taštičky
Suroviny:
žampióny,
paprika čerstvá červená,
česnek,
máslo,
vejce,
sýr nastrouhaný,
smetana zakysaná,
hořčice kremžská,
těsto listové,
sůl,
pepř,
sýr nastrouhaný,
Komentáře (10)