Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízky z pýchavky

Když najdete pýchavku máte postaráno o jídlo pro celou rozvětvenou rodinu, neboť tato houba dorůstá do hmotnosti několika kilogramů. Pokud jí osmažíte jako řízek, ani k ní nemusíte vařit přílohu.

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

16. 6. 2014 12:54

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Schválně neudávám množství surovin, jelikož velikost houby může být různá. Já měla 2 kg. Je to takový recept-nerecept. Já jsem zde nenašla nic podobného, jen guláš.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hanca82 Hanca82

15. 9. 2022 10:22

Pochutnali jsme si????

houba houba

29. 9. 2017 01:05

Vařím pýchavkový krém (polívka) s bílým vínem. Ano, delikatesa! Nejen řízkama živ je houbař :-)

Navir Navir

1. 9. 2014 20:14

Stáňa: Stáňo, nezávidím... letos mi houby už lezou i ušima ;-) I když pýchavka byla pouze 1x :-D

Stáňa

1. 9. 2014 20:07

téměř každý den máme přísun pýchavky od bratránka.. už nám řízky z pýchavky lezou i ušima..ale mňamka. Rostou na místním golfovém hřišti kde pracuje.. seká greeny :D. Vozí to už autem aby se mu to vešlo ve velkých pytlích, můžem si vybírat,která se nám víc líbí:-p(naposledy ze 12ti kousků cca po 30-40cm v prům.),, někdo závidí? :D)))

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 8. 2014 22:52

aanicka:;-)

aanicka

10. 8. 2014 22:23

Luxusní, takhle je pýchavka nejlepší!:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 6. 2014 20:42

Veronika.Hrozna: Hýýýčkáám!! :-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

23. 6. 2014 19:48

Jana Remkova: Neprovokuj,ano! Co já bych dala ,za takového souseda:
Musíš si ho hýčkat! :-D

Martina

17. 6. 2014 20:17

Ty nej,nej nejdokonalejší řízky z hub.škoda jen,že se dá málokdy sehnat :(

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 6. 2014 19:09

Ivana Ch:;-)

Ivana Ch

17. 6. 2014 18:38

Taky už jsem je dělala, a udělala bych je zas, ale kde vzít tu pýchavku :-p:-p:-p:yes:

hmis

17. 6. 2014 16:54

Ach jo, jen kdyby už začaly růst!:yes:

sunny.sofi sunny.sofi

17. 6. 2014 15:18

Nikdy jsem nezkoušela:-8, což jak vidím je velká chyba;-) Krásný a lákavý :yes:

Dana61

17. 6. 2014 13:31

tyhle řízečky milujeme:yes::-D ale, kde je brát, když louky,kde rostly rozorali a ve hvozdech nám je spapkají zahrádkáři:-D tak si budu muset počkat až na lesní houby;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 6. 2014 22:40

zuzun: Bedla je na řízek rozhodně bezkonkurenční!! :-) Ale člověk má vyzkoušet všechno :-). Jedna věc u těchto řízků. Jsou skvělé teplé :-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smažená pýchavka řízky z píchavky smažená píchavka pychavka rizek z pychavky pychavka recept pychavka recepty pichavka řízky pýchavka jako řízek příprava pýchavky pýchavka smažená řízky z pýchavek jak připravit pýchavku pýchavka řízek řízek z píchavky pýchavka na řízek pichavka recept jak pripravit píchavku recepty z pýchavky recept na pýchavku

Suroviny: houba pýchavka, vejce, mouka hladká, strouhanka, sůl, mléko, olej

TopRecepty.cz

Řízky z pýchavky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o973