Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře nebo králík na Halali

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 3. 2009 03:01

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie218 kJ / 52 kcal
Bílkoviny1,48 g
Tuky0,27 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 46 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy9,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Příloha : vařené brambory.

Hlavně zeleninka má výtečnou chuť!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mekkejla

17. 6. 2016 08:53

Tak tohle byla naprostá lahoda! Králíka teď máme hodně často a tohle se okamžitě zařadilo mezi naše top recepty! A jako přílohu můžu doporučit i halušky - když se promíchají se zeleninkou a slaninou, tak jsou výborné i bez toho masa :-D

eliss eliss

25. 1. 2015 22:36

Já takhle dělám i vepřové kostky.Den předem naložím, druhý peču. Jako příloha chleba, je to rychlé a nasytím tlupu strávníků. Dá se péct i v lodně v létě na ohni :-)) :yes:

cekrops cekrops

20. 9. 2011 17:38

Nejlepší jsou stejně smažená králičí stehýnka s bramb.kaší a kompotem !!!:-)

dzungila

3. 4. 2009 13:20

Jo, jo. Ty králici, co je prodávají, za moc nestojí.:-// Nejlepší je fakt domácí vykrmený Macek!:yes: My občas dostaneme domácího z vesnice a ti ho krmí snad neuvěřitelnýma dobrotama, protože má vždycky fantastickou chuť.:-)) Ať už na Halali, anebo na česneku s knedlíčkem a zelíčkem...! :-D:-D:-D

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

3. 4. 2009 09:03

Moc rádi " Halali" používáme, zvláště když chceme přibížit chuť jídla trochu jako divočině. Akorát holt nyní je to u nás s králíkama horší i když již se časo dostanou v supermárketech.Ale jsme knedlíkoví. A tak bramborový knedlík a zelí(a nezdravě misto másla sádlo- Hi Hi :-p) Ale domácí macek je přece jen MACEK.;-)+bodík:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 4. 2009 18:27

dzungila no, bylo to skvělé a králíka tady? No, jedině, že by mi někdo poslal, nemáš?:-)):-D Ale bude příležitost, uděláme;-)

dzungila

2. 4. 2009 15:37

Jani, díky! Za fotky tektéž. I nám to moc chutná.:-p Budete-li mít králíka, vyzkoušejte i s ním. Myslím, že je to lepší... :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 4. 2009 12:17

Moc dobré. Nedělala jsem k tomu brambory, ale krupicové noky, moc nám to chutnalo.:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: svíčková z králíka s halali domácí halali macka z kurete halali recepty z králíka svíčková z králíka z halalí kuře na smetaně z halali halali recept králík na zelenině halali svíčková z králíka halali kuře na smetaně s halali pečený králik s halali pečený králík na halali recepty králík králík recepty maso pečené v lodně macka z kralika králičí máčka svíčková z králíka a halali pečené kuře na halali

Suroviny: kuře, halali, mrkev, celer, cibule, špek uzený, koření nové koření, bobkový list, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Kuře nebo králík na Halali

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3144