Hříbky v provensálském kabátku
Postup přípravy
Krok 1: Vejce rozšleháme, osolíme a přidáme tolik mouky, aby vzniklo středně husté těstíčko.
Krok 2: Strouhanku promícháme s bylinkami.
Krok 3: Očištěné a omyté hřiby nakrájíme na silnější plátky. Obalíme v těstíčku a pak ve strouhance s bylinkami a usmažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Hned podáváme. Vhodná příloha jsou opečené brambory.
Zveřejněno 24. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hříbky v provensálském kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9Wk
Moje poznámka
Hříbky v provensálském kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9Wk
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 4 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 7 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 8 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 6 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 7 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 7 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 7 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 8 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 8 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 9 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 9 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 11 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 11 hodinami
Tématické fráze:
hribky v testicku,
těstíčko na obalení hříbku,
provensálská krusta,
recept hříbky,
hříbek v těstíčku,
provensálská strouhanka
Suroviny:
houba hřib,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
tymián,
rozmarýn,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
majoránka,
sůl,
olej
Komentáře (4)