Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 801 kJ / 2 104 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 33,33 g | 
| Tuky | 93,66 g | 
| Vláknina | 12,15 g | 
| Cholesterol | 514 mg | 
| Sodík | 116 mg | 
| Sůl | 0,21 g | 
| Sacharidy | 275,75 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Podzimní hroznový s mandlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qX17
Moje poznámka
					 
				
Podzimní hroznový s mandlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qX17
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 11 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 5 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 5 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 7 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 8 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 8 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 8 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 8 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 8 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 8 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							hroznový cukr v receptech, 
						
						
							apetit hroznový koláč, 
						
						
							křehký hroznový koláč, 
						
						
							dort s hrozny a mandlemi, 
						
						
							proslazení ovoce, 
						
						
							hroznový cukr recepty
						
					
						Suroviny:
						
							mouka celozrnná, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							cukr třtinový, 
						
						
							kypřící prášek do pečiva, 
						
						
							sůl, 
						
						
							máslo, 
						
						
							vejce, 
						
						
							marmeláda, 
						
						
							víno hroznové, 
						
						
							cukr třtinový, 
						
						
							mandle plátkové
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (7)