Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 288 kJ / 1 742 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,12 g |
Tuky | 71,50 g |
Vláknina | 8,33 g |
Cholesterol | 469 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 2,67 g |
Sacharidy | 88,34 g |
Postup přípravy
Pečeme v troubě do zlatova asi 30 minut.
Zveřejněno 4. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené filety z candáta v jogutru a sezamu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVzk
Moje poznámka
Pečené filety z candáta v jogutru a sezamu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVzk
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 18 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 19 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 2 minutami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 10 minutami
Párky v domácím pizza těstě
Ivka I. před 19 minutami
Kefírový koláč
Renata1101 před 24 minutami
Palačinky s džemem
kacaba10 před 1 hodinou
Krkovička na česneku
Ostluzina před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 3 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 10 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 13 hodinami
Tématické fráze:
candát filet recept,
candát v jofurtu,
recept na filet z candata,
filet z candata,
filet z candáta recept,
filet candat,
candát v jogurtu,
candát recept lidl,
candát filet,
ryba v sezamu,
candát jogurt,
cena candata,
pečene filety,
candát recepty,
peceny candat v jogurtu,
candát recept,
filety recepty,
cena za kilo candata,
pečeny filet recept,
candát v jogurt
Suroviny:
candát,
jogurt bílý,
koření kari,
citron,
parmazán,
semínka sezamová,
strouhanka,
máslo,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (7)
Jinak - díky za pochvaly!