Švestky v octě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 007 kJ / 4 782 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,50 g |
Tuky | 6,00 g |
Vláknina | 75,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 125,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestky v octě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mVG
Moje poznámka
Švestky v octě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mVG
Nejnovější recepty
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 32 minutami
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 14 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 23 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí špízy
Renata1988 před 5 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 6 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 7 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 12 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 13 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 15 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 16 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 16 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 17 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
švestky v peřinách,
ocet ze švestek,
konzervování švestek,
salicyl,
jak konzervovat švestky,
švestkový ocet,
na co jsou dobré švestky,
švestkový ocet recept,
švestka voctè,
švestkový kompot s octem,
topstar slivky švestky,
švestky v peřině,
jak konservovat švestky,
švestky do peřin,
svestky vperinach,
švestkový ocet recepty,
švestka topstar,
recept švestky v peřinách,
svestkovy kompot zavareny v perinach,
švestky v peřinách recepty
Suroviny:
voda,
ocet,
cukr,
kyselina salicylová,
švestky,
kyselina salicylová
Komentáře (8)
Švestky se nekazí, mohou se odebírat počástech a vydrží až do léta. Hodí se na koláče, do knedlíků i jako kompot.
recept je z novin hodně starý. V.
Za originálny a zabudutý recept