Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 012 kJ / 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,94 g |
Tuky | 17,98 g |
Vláknina | 23,38 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 166,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqQr
Moje poznámka
Jednoduchý pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqQr
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 11 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 16. 9. 2025 16:01:02
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 14 minutami
Brokolice s Nivou
Dede. před 21 minutami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 1 hodinou
Buřtguláš
Rosiwannabe před 1 hodinou
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 2 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 3 hodinami
Vydatná mrkvová polévka s vločkami - i pro nejmenší
jana1974 před 4 hodinami
Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Tomas21 před 5 hodinami
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 5 hodinami
Vepřové pečené na cibuli
Adams-alena před 5 hodinami
Tématické fráze:
pstruh recept,
nejlepší recept na pstruha,
pstruh,
úprava pstruha,
recept pstruh,
recepty na pstruha,
recepty na pstruhy,
recept na pstruha,
recept na pstruhy,
top recepty pstruh,
recepty na úpravu pstruha,
recepty pstruh,
pstruh v remosce,
pstruh nejlepší recept,
jak upravit pstruha,
pstruh recepty,
nejlepší recepty na pstruha,
úprava pstruhů,
recepty ze pstruha,
pstruh remoska
Suroviny:
pstruh,
máslo,
koření provensálské,
bazalka čerstvá,
sůl,
olej,
brambory,
máslo,
nať petrželová,
sůl
Komentáře (15)
povoliť?
Máš obrovské šťastie, že v obchodoch, kde nakupuješ, majú aj také filé, kde uvádzajú "bez vody". Ja som na také ešte nenatrafila=svoju chuť na ryby zaháňam konzervami, no už aj tie sú stále "lepšie a lepšie" a predstav si, aj španielske.
Obaľované ryby nikdy nekupujem, napchajú ich obyčajne vodou a potom je z toho, ako píšeš, gebuzina.
A chcela by som ešte vedieť.Keď chcem piecť, vyprážať rybie filé, ale nie tzv.rybie prsty= obaľovanú mletú gebuzinu, mám ho nechať úplne rozmraziť? Priznávam sa, raz som to urobila a v miske mi ostali litre vody a za detskú dlaničku čohosi nedefinovateľného.
Vďaka
Recept se mi líbí, dělám ho také prostě v nejjeddnodušší úpravě s minimem koření