Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrušková povidla jak je dělám já

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 1. 2015 19:10

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nedokážu říct, jak dlouho to trvá, není to na dlouho :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

1. 2. 2015 07:03

Frgály s hruškovými povidly jsou nejlepší:-p:-p, žádná jiná mi na nich tak nechutnají. Povidla dělám z čerstvých, i když křížaly z hrušek taky suším. Když povidla ve sklenicích zakápnu domácí hruškovicí, nemůžou se zkazit :-)) Ale strouhaný perník přidávám až před přípravou koláčů, ve sklenicích by kvasil.
Recept ukládám, až se zase dostanu k většímu množství těch malých hruštiček, usuším je všechny a vyzkouším ;-)

hosta hosta

31. 1. 2015 23:20

jarda Kadic: to máš pravdu, proto taky jsou moc dobrá tato http://www.toprecepty.cz/recept/10460-hruskova-pov...

kudlova3 kudlova3

31. 1. 2015 23:19

jarda Kadic :-) NO KONEČNĚ NĚKDO, KDO TOMU ROZUMÍ :-K
MÁM TO OD MAMINKY A TA POCHÁZELA Z VALAŠSKÁ....NO A FRGALE TAKÉ :-)
NEJRADĚJI JSEM MĚLA PRÁVĚ TY HRUŠKOVÉ.

jarda Kadic jarda Kadic

31. 1. 2015 23:13

Ony ty sušené hrušky mají určitě jiný “ šmak“,než čerstvé.Když usuším houby a pak je použiji do jídla,je to o něčem úplně jiném;-)

kudlova3 kudlova3

31. 1. 2015 22:51

MajaV PROTOŽE TO JSOU "Hrušková povidla jak je dělám já":-((

MajaV

31. 1. 2015 21:05

Proč nejdřív sušit a pak zas namáčet a vařit?

hosta hosta

31. 1. 2015 20:21

kudlova3:já vím, já vím, nečerti se, jen mi je těch krásných sušených hrušek líto;-):-D

kudlova3 kudlova3

31. 1. 2015 20:15

hosta : HRUŠKOVÁ POVIDLA JAK DĚLÁM JÁ:-K

hosta hosta

31. 1. 2015 20:11

No, pokud bych si dala práci se sušením hrušek, asi bych je pak nepoužila na povidla a snědla tak, jako křížaly:-)), ale protože hrušková povidla milujeme, místo vaření sušených hrušek peču hrušky syrové, další postup stejný. Mrazáku netřeba, vydrží ve sklenicích, případně sterilované

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hrušková povidla ze sušených hrušek hrušková povidla hruškový povidla povidla ze sušených hrušek hruškové křížaly jak uvařit hrušková povidla jak se dělají hrušková povidla hruškovo jablečná povidla recept povidla z křížal vaření hruškových povidel hruškové povidla ze sušených hrušek vařená hrušková povidla povidla se sušených hrušek jak uvařit sušene hrušky hrušková povidla recept uskladnění křížal jak se delaji povidla hrušková pracharanda hrušková povidla z křížal pečená hrušková povidla

Suroviny: hrušky sušené, skořice celá, skořice mletá, anýz, badyán, koření hřebíček, cukr vanilkový, povidla švestková, perník strouhaný

TopRecepty.cz

Hrušková povidla jak je dělám já

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wAy1