Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z pečeného kuřete
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N2Bz
Moje poznámka
Salát z pečeného kuřete
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N2Bz
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 16 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 20 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 7 minutami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 19 minutami
Toskánský bůček
poirotka před 1 hodinou
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 1 hodinou
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 3 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 3 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 5 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí salát z pečeného kuřete,
salat z peceneho kurete,
salát z pečeného kuřecího masa,
salát z pečeného masa,
nejlepší salát z pečeného kuřete,
salat s peceneho kurete,
salat z kurete,
když zbyde pečené kuře,
salat z kureciho masa,
co z pečeného kurete,
salat pecene kure,
když zbyde kuře,
recepty z pečeného kuřete,
kuřecí salát z pečeného masa,
salat z grilovaného kuřete,
recept na salát z pečeného kurete,
pečené kuře salát,
recept na kuřecí salát,
salát s pečeného kuřecího masa,
kuřecí salát
Suroviny:
cibule,
okurky sterilované,
celer řapíkatý,
majonéza,
sojová omáčka světlá,
pepř
Komentáře (14)
Pussynka: Tak ho tam prostě nedáš anebo dej trochu bulvového, ten bych nastrouhala