Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 733 kJ / 4 955 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,32 g |
Tuky | 283,71 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 1,86 g |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 482,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rvDB
Moje poznámka
Buchty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rvDB
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 11 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 13 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 19 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 7 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 7 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 8 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 8 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 9 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 10 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 10 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 11 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 12 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 12 hodinami
Tématické fráze:
buchty,
buchta,
top recepty,
kulatá buchta,
kulaté buchty,
recepty na buchty,
křechké dobré buchty,
krehke buchty recept,
buvhty,
top buchta recept,
recept na křehké české buchty,
uchty,
recepty buchty,
kynuté buchty z hrube mouky, citron,maslo,
kefirova buchta kulaty plech,
buchty top recepty,
křehká buchta na plech,
z 1 vajíčka buchta na plech,
jablečná buchta s margotkou,
křehké buchty
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
droždí,
cukr,
sůl,
žloutek,
smetana,
víno bílé,
citron,
máslo,
mouka hladká,
vejce,
drobenka,
máslo,
mouka hrubá,
cukr písek,
náplň maková
Komentáře (9)