Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 322 kJ / 77 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,20 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový steak se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkD4
Moje poznámka
Vepřový steak se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkD4
Nejnovější recepty
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 1 hodinou
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 22 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 49 minutami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 2 hodinami
Dýně hokaido v křupavých placičkách
Alamatej před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kaminky před 4 hodinami
Zapečené brambory s mletým masem - jednoduché a chutné
Alicek před 4 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
brtna před 5 hodinami
Cookies s čokoládou
SofieA před 5 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Sabina2006 před 5 hodinami
Zeleninový guláš s červenou čočkou
Danoouch před 7 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
nelinka62 před 7 hodinami
Tématické fráze:
veprovy steak,
vepřový steak s broskví,
vepřový steak recept,
veprovy stejk,
vepřový steak tenké plátky recepty,
zapečené vepřové steaky,
vepřový steak recepty,
vepřový steak zapečený s vejcem a sýrem,
steak se sýrem,
zapekaný vepřový steak,
tncz nova levné recepty ládi hrušky,
vepřový steak z kotlety top recepty,
veproovy steik,
recepty od ladí hrusky z vepřového masa,
veprovy stejk se sýrem,
steaky se sýrem,
bravcove kare steak,
veprovy steak s zampiony a syrem,
vepřové steaky,
bravcovy steak
Suroviny:
maso vepřové,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
sůl,
olej,
hořčice,
sýr eidam,
víno
Komentáře (5)
V rcp je klíčová věta "podľa hrúbky mäsa"
No, ač na praseti jsou krkovička a kotletka hnedle vedle, tak na pánvi se chovají každá jinak... I když si krkovice nechá "víc líbit" (jen tak se nevysuší), tak já bych z krkovice odkrojil na 1 porci pouze jeden kus masa, protože při stejné váze by byly dva kusy masa příliš tenké a hrozí riziko, že maso bude jako podrážka
Ale mám za to, že pro kuchařské novice je méně rizikové začít s krkovicí...