Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 749 kJ / 1 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,36 g |
Tuky | 28,12 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 618 mg |
Sodík | 356 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 177,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ravioli plněné masem s italskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R02K
Moje poznámka
Ravioli plněné masem s italskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R02K
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 18 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 19 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 20 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové poháry
Nickusek před 45 minutami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 1 hodinou
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 1 hodinou
Párky v domácím pizza těstě
Ivka I. před 1 hodinou
Kefírový koláč
Renata1101 před 1 hodinou
Palačinky s džemem
kacaba10 před 2 hodinami
Krkovička na česneku
Ostluzina před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 4 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 11 hodinami
Tématické fráze:
italské těstoviny plněné masem,
plněné ravioli,
ravioli plněné,
ravioli plněné masem,
omáčka na ravioli,
ravioli s omáčkou,
plněné italské těstoviny,
ravioli plněné mletým masem,
ravioli s masem,
ravioli,
plněné ravioly,
recept na plněné italské těstoviny,
recept na plněné ravioli,
ravioli recept,
plněné testoviny s omáčkou,
masová náplň do raviol,
plněné ravioli recept,
ravioli s vepřového masa,
ravioli s mletým masem,
ravioli plnene masom
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
sůl,
maso,
květ muškátový,
koriandr,
sůl,
mouka hladká,
pasírované rajčata,
koření pizza,
bujón,
sůl
Komentáře (1)