Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 849 kJ / 1 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,50 g |
Tuky | 39,82 g |
Vláknina | 13,40 g |
Cholesterol | 639 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 143,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové smaženky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g55r
Moje poznámka
Bramborové smaženky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g55r
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 12 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 17 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 22 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 49 minutami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 49 minutami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 1 hodinou
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 8 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 12 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 14 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 14 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 14 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 14 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 15 hodinami
Tématické fráze:
bramborové dolárky,
bramborové přílohy,
smazené bramborové noky,
smažené rizolety,
smažené škubánky,
bramborové dolarky recept,
bramborové recepty,
braborové smaženky,
smažený bramborák,
škubánky smažené,
bramborové noky smažené,
škubanky se skořicí,
dolárky,
bramborak smazeny,
recept na dolárky,
smažené dolárky,
smazene dukatky,
dolárky z brambor,
bramborové dukátky cibulka,
škubánkové dukatky
Suroviny:
brambory,
voda,
máslo,
sůl,
mouka polohrubá,
vejce,
klobása,
pepř černý,
koření kari
Komentáře (3)