Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 926 kJ / 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,30 g |
Tuky | 14,95 g |
Vláknina | 16,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 99,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový salát s tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1DEG
Moje poznámka
Bramborový salát s tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1DEG
Nejnovější recepty
Líné koláče
Přidáno před 24 minutami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 14 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Broskvová marmeláda z DP
vojfrancezska před 35 minutami
Cuketová buchta
vojfrancezska před 41 minutami
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 8 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 9 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 10 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 11 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 12 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 12 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 14 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 15 hodinami
Tématické fráze:
bramborový salát s tofu,
recepty s počtom porcií,
tofu recepty,
bramborový salát,
tofu s bramborovým salátem,
bramborovy salat z tofu,
brambirovy salat z tofu,
recepty z tofu,
tofu bramborový salát
Suroviny:
brambory,
tofu chilli,
cibulka jarní,
okurky sterilované,
kapie červená sterilovaná,
voda,
ocet,
hořčice,
pepř,
omáčka worcesterová,
sůl
Komentáře (5)
A Terezka, neprehnala si to s počtom porcií vzhľadom na množstvo surovín? Ja sa totiž obávam, že pri ochutnávaní už nebudem mať čo dať odstáť