Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 451 kJ / 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,96 g |
Tuky | 61,80 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 6,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mátovo - hořčicová zálivka na saláty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wl7X
Moje poznámka
Mátovo - hořčicová zálivka na saláty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wl7X
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 21 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 22 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 20 minutami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 36 minutami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 50 minutami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 1 hodinou
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Jahodové poháry
Nickusek před 2 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 3 hodinami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 3 hodinami
Párky v domácím pizza těstě
Ivka I. před 3 hodinami
Kefírový koláč
Renata1101 před 3 hodinami
Tématické fráze:
hořčicová zálivka na salát,
hořčicová zalivka,
zálivka na salát,
zalivka na salat ze salatu,
zálivka na salát recept,
zálivka s horcicova na rajčatový salát,
hořčicová zálivka na salát s jogurtem,
medovo hořčicova zalivka,
medovo hořčicová zálivka na salát,
horcicova omacka na salat,
zeleninovy salat medovo horcicova omacka,
zalivka horticova,
horcicova zalivka do bramb.salatu,
salátová zálivka hořčicová
Suroviny:
ocet vinný červený,
hořčice,
olej olivový extra virgin,
máta,
sůl,
cukr,
pepř
Komentáře (4)