Suroviny
Porce: 6-7
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 187 kJ / 1 479 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,06 g |
Tuky | 79,50 g |
Vláknina | 35,02 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 336 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 153,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Andaluzské Gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r67L
Moje poznámka
Andaluzské Gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r67L
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 7 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 7 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 7 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 11 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 11 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 9 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 16 minutami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 5 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 6 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 7 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 7 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 8 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 9 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 9 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 9 hodinami
Tématické fráze:
gazpacho pohlreich,
gaspacho pohlreich,
andalúzské gaspacho,
gazpacho recept,
gazpačho,
gaspacho andaluzske,
uzené gaspacho,
gaspach,
gazpačho recept pohlreich,
gazpačo,
andaluzská čočka recept,
gazpacho top recepty,
gaspacho vyborny recept,
andaluzska čočka,
gazpačio,
recept na gaspacho,
horké gazpacho,
recepty andaluzske gaspach,
gaspacho balsamico,
gazpacho polévce
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
cibule,
česnek,
rajče,
olej olivový,
okurka čerstvá,
pepř,
cukr,
sůl,
balsamico,
ajvar,
vývar hovězí
Komentáře (2)