Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 582 kJ / 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,79 g |
Tuky | 5,74 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 304 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 4,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cuketu podélně nakrájíme na plátky silné asi 3 mm.
Krok 2: Cuketu spaříme ve vroucí osolené vodě asi na 3 minuty a pak necháme okapat.
Krok 3: Tvaroh osolíme, smícháme se šunkou nakrájenou nadrobno a petrželkou.
Krok 4: Plátky cukety potíráme tvarohem a srolujeme.
Zveřejněno 3. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketové roládky s tvarohovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNv5
Moje poznámka
Cuketové roládky s tvarohovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNv5
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 3 hodinami
Krenex
dragomirac před 5 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 5 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 5 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 5 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 6 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 6 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 7 hodinami
Tématické fráze:
cuketové řezy s tvarohovým krémem,
roládky z cukety,
cuketové roládky s ricotou,
ricettedi cosce di tacchino ripiene
Suroviny:
cuketa,
tvaroh měkký,
šunka krůtí,
petržel,
sůl
Komentáře (2)