Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Terina z foie gras s pomerančovou redukcí

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

4. 11. 2015 21:26

Suroviny

Porce: 1 - 2

Nutriční hodnoty

Energie1 667 kJ / 398 kcal
Bílkoviny42,40 g
Tuky7,00 g
Vláknina1,32 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 169 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy26,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Colombo65 Colombo65

4. 11. 2015 22:38

Skvělé mistrné dílo:yes::yes::yes:

Danca Danca

4. 11. 2015 21:28

Provokatére!!!:-D:-p:-p:yes::-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: fuagra kachní prsíčka recepty masterchef co je fuagra fuagra co je foie gras recept surovina fuagra kachní terina recept jak zkaramelizovat med pastika fuagra masterchef játra fuagra co to je játra fuagra foie gras na lžíce recept na kachní terina terinka z tucnych jater husi pate foiegras redukce pomerančové šťávy cervena repa s pomerancovou stavou fuagra jídlo fuagra cz

Suroviny: játra kachní, víno portské, sůl, pepř, tymián čerstvý, slanina, med, šťáva pomerančová, pomeranče, dužina pomerančová, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Terina z foie gras s pomerančovou redukcí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RDKz