Suroviny
Porce: 1.porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 361 kJ / 564 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,00 g |
| Tuky | 10,30 g |
| Vláknina | 19,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 186 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 68,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na rozpálenou pánvičku dáme tuk a přidáme cibulku a hrách (ten doporučuji cca 1 hodinu předem namočit). Poté podlijeme vodou a dusíme.
Krok 2: Jakmile nám hrách trochu změkne, přidáme na kostičky pokrájené Tofu. Ke konci vaření přidáme sůl, pepř, majoránku a chilli. Nakonec přidáváme zelí. Podáváme teplé nebo vychlazené.
Zveřejněno 12. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Veganský hrachový salátek (rychlovka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mg6n
Moje poznámka
Veganský hrachový salátek (rychlovka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mg6n
Nejnovější recepty
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 15 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 18 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marinovaný zelný salát
Radovan123 před 7 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
ZboSy před 1 hodinou
Cikánská hovězí pečeně
ZboSy před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
jaeh1936 před 1 hodinou
Smažená rýže
Kajkajak před 7 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 7 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 8 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 9 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 9 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 10 hodinami
Tématické fráze:
vegansky recept na se zelím,
jak změkne hrách,
jak zmekne hrach pri vareni,
vegansky kapr,
vegansky tuk,
www tncz.nova,
www tncz.nova
Suroviny:
hrách žlutý,
ghee,
tofu uzené,
mrkev,
cibulka jarní,
majoránka,
pepř,
sůl,
chilli
Komentáře (4)