Suroviny
Porce: 1.porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 361 kJ / 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 10,30 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 186 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 68,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na rozpálenou pánvičku dáme tuk a přidáme cibulku a hrách (ten doporučuji cca 1 hodinu předem namočit). Poté podlijeme vodou a dusíme.
Krok 2: Jakmile nám hrách trochu změkne, přidáme na kostičky pokrájené Tofu. Ke konci vaření přidáme sůl, pepř, majoránku a chilli. Nakonec přidáváme zelí. Podáváme teplé nebo vychlazené.
Zveřejněno 12. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Veganský hrachový salátek (rychlovka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mg6n
Moje poznámka
Veganský hrachový salátek (rychlovka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mg6n
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 44 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 58 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
vegansky recept na se zelím,
jak změkne hrách,
jak zmekne hrach pri vareni,
vegansky kapr,
vegansky tuk,
www tncz.nova,
www tncz.nova
Suroviny:
hrách žlutý,
ghee,
tofu uzené,
mrkev,
cibulka jarní,
majoránka,
pepř,
sůl,
chilli
Komentáře (4)